---> Eviniz Depreme Dayanaklı mı? Dayanıklı diye biliyorum ama belli olmaz.
H ' hazel Bayan Üye 29 Şub 2012 #61 ---> Eviniz Depreme Dayanaklı mı? Dayanıklı diye biliyorum ama belli olmaz.
LION KING Yɑlɑn zekɑ işidir, dürüstlük ise cesɑret. Eğer zek Kayıtlı Üye 6 Mar 2012 #63 ---> Eviniz Depreme Dayanaklı mı? dayanıklı
mc PsHikO Kayıtlı Üye 9 Mar 2012 #64 ---> Eviniz Depreme Dayanaklı mı? :8: eternal' Alıntı: çok dayanıklı sayılmaz,içinden kurtulurmuyuz bilinmez.. Genişletmek için tıkla ...
---> Eviniz Depreme Dayanaklı mı? :8: eternal' Alıntı: çok dayanıklı sayılmaz,içinden kurtulurmuyuz bilinmez.. Genişletmek için tıkla ...
Buğra1 Kayıtlı Üye 9 Mar 2012 #65 ---> Eviniz Depreme Dayanaklı mı? Deprem öldürmez binalar öldürür Dışarıdan bakınca çok artistik görünüyor ama bilemem tabii
---> Eviniz Depreme Dayanaklı mı? Deprem öldürmez binalar öldürür Dışarıdan bakınca çok artistik görünüyor ama bilemem tabii
xqralx Banned 17 Mar 2012 #67 ---> Eviniz Depreme Dayanaklı mı? benim ev de 99 da ayaktaydı turp gibi....maşallah nazar deymesin inşallah
---> Eviniz Depreme Dayanaklı mı? benim ev de 99 da ayaktaydı turp gibi....maşallah nazar deymesin inşallah
W Westter93 Kayıtlı Üye 17 Mar 2012 #68 ---> Eviniz Depreme Dayanaklı mı? kesinlikle evimiz depreme dayanıklı bu konuda çok titiziz.
smarty Bayan Üye 17 Mar 2012 #69 ---> Eviniz Depreme Dayanaklı mı? ♥ Özlem bence ne bir seye duyulan hasret nede ulu bir arzulayis. O bence içten içe aglayis yada senden ayri yasayis...
---> Eviniz Depreme Dayanaklı mı? ♥ Özlem bence ne bir seye duyulan hasret nede ulu bir arzulayis. O bence içten içe aglayis yada senden ayri yasayis...