eve geç geldığınızde ailenızin tepkısı (:
G Gülümse. Bayan Üye 8 Eyl 2012 #2 ---> eve geç geldığınızde ailenızın tepkisi ne olur??? Konu da anket yok?
G Gökbörü Kayıtlı Üye 8 Eyl 2012 #3 ---> eve geç geldığınızde ailenızın tepkisi ne olur??? Gülümse.' Alıntı: Konu da anket yok? Genişletmek için tıkla ... sakın ol heycana gerek yok
---> eve geç geldığınızde ailenızın tepkisi ne olur??? Gülümse.' Alıntı: Konu da anket yok? Genişletmek için tıkla ... sakın ol heycana gerek yok
G Gülümse. Bayan Üye 8 Eyl 2012 #4 ---> eve geç geldığınızde ailenızın tepkisi ne olur??? Göremeyince heyecanladım xD
Görünmezadam Kayıtlı Üye 8 Eyl 2012 #5 ---> eve geç geldığınızde ailenızın tepkisi ne olur??? Hiç geç kalmadım bu zamana kadar
parasite Kayıtlı Üye 8 Eyl 2012 #6 ---> eve geç geldığınızde ailenızın tepkisi ne olur??? Gelmeseydin de olurdu gibi bir serzenişte bulunur annem genelde ...
---> eve geç geldığınızde ailenızın tepkisi ne olur??? Gelmeseydin de olurdu gibi bir serzenişte bulunur annem genelde ...
Efsane SuskuN Kayıtlı Üye 8 Eyl 2012 #7 ---> eve geç geldığınızde ailenızın tepkisi ne olur??? Nerdeydin bu saate kadar? derlerdi herhal
Aracely Eluveitie Bayan Üye 8 Eyl 2012 #8 ---> eve geç geldığınızde ailenızın tepkisi ne olur??? Bir daha sen rüyanda görürsün dışarıyı xD
' Beşiktaşk Bayan Üye 8 Eyl 2012 #9 ---> eve geç geldığınızde ailenızın tepkisi ne olur??? diğerbelirtiniz/ bi kerede verdiğin saatte evde ol
---> eve geç geldığınızde ailenızın tepkisi ne olur??? diğerbelirtiniz/ bi kerede verdiğin saatte evde ol
Melankolia18 Kayıtlı Üye 8 Eyl 2012 #10 ---> eve geç geldığınızde ailenızın tepkisi ne olur??? hiç geç kalmadım bu zmana kadar geç kaldıgımda ise kesinlikle bilgi dahilinde olmuştur
---> eve geç geldığınızde ailenızın tepkisi ne olur??? hiç geç kalmadım bu zmana kadar geç kaldıgımda ise kesinlikle bilgi dahilinde olmuştur
Director23 Banned 8 Eyl 2012 #11 ---> eve geç geldığınızde ailenızın tepkisi ne olur??? Biz seni yatıya beklemiyorduk sabah kahvaltıya gelirsin sanmıştık.
---> eve geç geldığınızde ailenızın tepkisi ne olur??? Biz seni yatıya beklemiyorduk sabah kahvaltıya gelirsin sanmıştık.
Elsa Bayan Üye 8 Eyl 2012 #12 ---> eve geç geldığınızde ailenızın tepkisi ne olur??? Geç kalacağım zaman, telefonla haber verdiğim için sıkıntım yok. Eve girdiğimde, hoşgeldin kızım diyen bir babam var.
---> eve geç geldığınızde ailenızın tepkisi ne olur??? Geç kalacağım zaman, telefonla haber verdiğim için sıkıntım yok. Eve girdiğimde, hoşgeldin kızım diyen bir babam var.
BuFFaLo Kayıtlı Üye 9 Eyl 2012 #13 ---> eve geç geldığınızde ailenızın tepkisi ne olur??? s,a disarda oldugum zamanlarda arada bir evi aradigimdan kimse sormaz
---> eve geç geldığınızde ailenızın tepkisi ne olur??? s,a disarda oldugum zamanlarda arada bir evi aradigimdan kimse sormaz
A AlicanCanali Kayıtlı Üye 12 Eyl 2012 #14 ---> eve geç geldığınızde ailenızın tepkisi ne olur??? tepki olmaz. karışmazlar bize
G Gökbörü Kayıtlı Üye 11 May 2016 #15 ---> eve geç geldığınızde ailenızın tepkisi ne olur??? hiç gelmeyeydınn..
yesil83 Bayan Üye 11 May 2016 #16 ---> eve geç geldığınızde ailenızın tepkisi ne olur??? Öyle bir lüksüm hiç olmadı o yüzden sorunda yaşamadım.
---> eve geç geldığınızde ailenızın tepkisi ne olur??? Öyle bir lüksüm hiç olmadı o yüzden sorunda yaşamadım.
Queen2 N.❤ Prenses 11 May 2016 #17 ---> eve geç geldığınızde ailenızın tepkisi ne olur??? Nerdeydin bu saate kadar
Łiz O'мurphy~ ₪ ø lll ·o. Bayan Üye 13 May 2016 #18 ---> eve geç geldığınızde ailenızın tepkisi ne olur??? Yavrum nerede kaldın çok merak ettim
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 13 May 2016 #19 ---> eve geç geldığınızde ailenızın tepkisi ne olur??? yesil83' Alıntı: Öyle bir lüksüm hiç olmadı Genişletmek için tıkla ... +
---> eve geç geldığınızde ailenızın tepkisi ne olur??? yesil83' Alıntı: Öyle bir lüksüm hiç olmadı Genişletmek için tıkla ... +
LocKe GururLan Bayan Üye 20 May 2016 #20 Cevap: ---> eve geç geldığınızde ailenızın tepkisi ne olur??? Bu saate kadar nerdeysen oraya geri git diye fallar yerim
Cevap: ---> eve geç geldığınızde ailenızın tepkisi ne olur??? Bu saate kadar nerdeysen oraya geri git diye fallar yerim