Evde Manikür ve El bakımı / Evde Manikür ve El bakımı hakkında bilgiler

AySe^^

Bayan Üye
Evde Manikür ve El bakımı

guzel-eller-tirnaklar-300x239.jpg

Güzellik ve estetiğin göstergesi olan tırnaklar, kısa aralıklarla bakıma ihtiyaç duyarlar. Sağlıklı bir manikür şöyle yapılabilir :


1) Ojelerinizi çıkarın
İlk olarak, eğer tırnaklarda oje varsa, aseton yardımıyla çıkarılmalıdır. Tırnaklara biçim vermeden önce parmakları, içine şampuan damlatılmış ılık suda dinlendirmek gerekir. Böylece hem tırnaklar hemde çevresindeki etler yumuşayacaktır.
evde-manikur3-300x300.jpg
evde-manikur4-300x199.jpg

2) Ellerinize masaj yapın
İkinci adım olarak, el kremi ile ellere masaj yapılmalıdır. Tırnak kırılma sorunu olmayanlar sıradan bir krem kullanmanibilir, tırnaklarınız güçsüz ve çabuk kırılıyorsa keratinli kremli tercih edebilirsiniz.


3) Tırnak dibindeki etleri kesmeye alıştıysanız bu işlemi sık sık tekrarlamalısınız. Aksi takdirde bu etler kaşık biçimindeki törpü sırtıyla veya başka bir aletle geriye itilmelidir.
evde-manikur6-300x199.jpg
evde-manikur-yapimi-200x300.jpg


4) Tırnaklarınızda daha iyi bir sonuç almak için, gece yatmadan önce elinize bol miktarda besleyici bir krem sürerek plastik eldiven takabilirsiniz.



5) Ellerin de en az yüzünüz kadar önem taşıdığını unutmamalısınız, bu nedenle ellerindeki lekelerden yakınan bayanlar için ellerinizde fondöten kullanabilirsiniz.


6) Nemlendiriciye batırılmış bir kulak pamuğuyla tırnak çevrelerini ve parmak uçlarını yumuşatmak gerekir. Böylece tırnaklar son görünümünü almaya başlıyacaktır.
tirnak-manikur.jpg

7) Finalde ese tırnaklara oje sürülerek manikür işlemini tamamlayın. Parmakları ince ve uzun olanlar, ojeyi tırnağın her tarafına sürmeli, kısa parmaklı ve kısa tırnakları olanlar parmaklarının ince ve uzun görünmesi için ojeyi tırnağa ortadan başlayarak sürmelidirler.
evde-manikur2.jpg
evde-manikur-208x300.jpg
 
---> Evde Manikür ve El bakımı / Evde Manikür ve El bakımı hakkında bilgiler

Rica ederim.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst