Eurovision'a Kürtçe şarkı ile katılalım önerisi

---> Eurovision'a Kürtçe şarkı ile katılalım önerisi

Laf anlatamıyoz ki :D Bana karşı garezleri mi var anlamadım gitti :D

Tartışılması saçma bir konu öyle bişey yapamazlar olay çıkar çıkmasada çıkartırım.

1. daha türkçe ile katılmaktan acizler
2. burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ. herkes haddini bilecek. dili türkçedir. dahası yok

Anayasa Madde 2 - Türkiye Devleti Cumhuriyetçi, Milliyetçi, Halkçı, Devletçi Layik ve Devrimcidir. Devlet dili Türkçedir. Başkent Ankara’dır.

kim kürtçe bilinen bir dil bile değilken katılmak için öneri saçma

Madem Türk~ Kürt kardeş, etle tırnak gibi diyoruz o halde neden olmasin? Çok da önemli bir yarışma degil zaten o kadar büyütülecek bir şey görmüyorum. Bu yarışmaya Kürtçe bir şarkıyla katılmak Türkçeye zarar vermez ya da ülkeyi bölmez. Türkçeye zarar veren dilini dogru düzgün yazmaya konuşmaya dikkat etmeyenlerdir.Bunu tartışmak yerine öncelikle herkes bireysel olarak üstüne düşeni yapıp dilini doğru düzgün kullanmaya gayret etmeli en azindan açip "Türkçe'nin yozlaşması" konusunda bir kaç makale okumali. Ben de mükemmel kullandıgımı iddia edemem ama dikkat ediyorum elimden geldigince. Aslolan budur bence.

Yav he he .. Uçtunuz ..

Kürtçe Gibi Toplama Bir Dille Eurovision'a Katılmak Akıl Kârı Değil. Hem Eurovision da Kürtçe Şarkı Söyleyecek Bir Sanatçının Olabileceğini Sanmıyorum ..

Türkçe olmalı sadece Türkçe.

İngilizce de olmamalı.İngilizce'ye de diğer dillere de karşıyım.

Kürtçe Gibi Toplama Bir Dille Eurovision'a Katılmak Akıl Kârı Değil. Hem Eurovision da Kürtçe Şarkı Söyleyecek Bir Sanatçının Olabileceğini Sanmıyorum ..

Yaniliyorsun, eminim birsuru cikar. Ortalik karistirmak icin sanatci bile uretirler..

Turkiye'yi temsil edecegi icin Turkce olmali kesinlikle. Sertap erenerin kazandigini ben biz kazandik diyemiyorum oyle gormuyorum cunku ingilizcede soyledi.
Ozaman ingilizler adina katilmis ingilizler kazanmis oluyor. Sonucta onlar ingilizcesino begenip ouan veriyorlar.

Adam gibi bir Turkce sarki secimi yapmiyorlar ki.. can bonomanim dediklerini ben anlamadim adamlar nerden anlayipta nerden puan verecek ki... on numara sanatci ve sarkicada koysak oylar politik isliyor.. hic kimse durust oy vermiyor.
Politik hep.

La bu konu hala tartısılıyo mu ya :d

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri