€€€€ b€n$!z FoRuM oLuR Mu? b€nd€ g€ld!m...

^^_letisya_^^

Bayan Üye
sLm m!ll€t b€n l€t!$y@ € GöRdÜğÜnÜz G!b! FoRuM@ y€n! üy€y!m.@lm@ny@d@n katılıom.v€ h€nüz türkçeyi tæm ol@r@k b!lm!om.baqmyın bunları yazdığıma kuz€n!m [email protected]@@@ öğrenc!y!m @ynı z@m@nd@ d@ns v€ k€m@n hocæsıyım....sorularınız olurs@ msj atab!l!rs!n!z yada msn e e-mail.
 
Türkçe'yi bozmak için niye bu kadar çaba harcadığınızı anlayamıyorum ya, neyse.

Hoşgeldiniz.
 
türkçe öğrenmeye başlarken önce düzgün yazmayı denemelisin..hadi kısaltma falan belki olur ama böyleside türkçeyle dalga geçmek gibi ...
 
arkadaşlar bişi dicem ok belki o da haksız olabilir ama farkındayısanız burda herkez nickinde bu harfeleri kullanio ;)
normak isimlerini nick yaptıklarında da böle harfler kullanıolar o yüzden bnce letisya nın yazısını abarttınızı düşünüom
Ve letista bnde almanyadanım türkçe konusunda sorunlarısn olursa kann ich die helefen wenn du willst ;) (türkçe meali sana yardım edebilriim istersn ;) ) ;);) Sende bana az alm ce de yardım et 7 yıl türkiye de yaş*** insana az almancayı unutturuo :)

+Hoş geldin
 
arkadaşlar bişi dicem ok belki o da haksız olabilir ama farkındayısanız burda herkez nickinde bu harfeleri kullanio ;)
Nickin yanına ascıı karakterleri koyarak süslemekle, cümleyi tamamen ascıı karakterlerle yazmak bir mi ya? Bunun da savunmasını yapıyorsunuz ya, pes..
 
çok teşekkür ederim EsPoİr bana hak verdiğin için ayrıca bu türkçe ile dalga geçio diyenler lütfen fazla ileri gitmeyelim asla öle bi niyetim yoqtu ama siz öle düşünüomuşsunuz ki oraya çektiniz konuyu neyse daha fazla üstelemek istemiyorum...
 
ewet de bide başka yönlerden düüşn birçok kişi asıl kelimleeri tamamiyle kısaltalrak , türkçeyi katlediyor + bnce bu kısaltamalar asıl katletmedir ;)
onun yaptı da yanlış da milletin yanlışına laf etmektense ilk önce kendi yanlışlıklarımızı düzeltsekk bnce daha iyi olur ;)
tabi bu benim fikriim :)
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst