---> etkilendiğiniz(sevdiğiniz) göz rengi mawi siyah
SpOoK_q!RL Bayan Üye 6 Nis 2009 #23 ---> etkilendiğiniz(sevdiğiniz) göz rengi kahverenqi cok tatLı duruo erkekLerde ama aşqımın göz rengi eLa oLsun oda qüseL (=
---> etkilendiğiniz(sevdiğiniz) göz rengi kahverenqi cok tatLı duruo erkekLerde ama aşqımın göz rengi eLa oLsun oda qüseL (=
DiReNiS Bayan Üye 6 Nis 2009 #26 ---> etkilendiğiniz(sevdiğiniz) göz rengi Hmm Renk farketmez...renkten daha çok,o gözlerin nasıl baktığı daha çok dikkatimi çeker...A nlam açısından
---> etkilendiğiniz(sevdiğiniz) göz rengi Hmm Renk farketmez...renkten daha çok,o gözlerin nasıl baktığı daha çok dikkatimi çeker...A nlam açısından
Atlantis Banned 7 Nis 2009 #30 ---> etkilendiğiniz(sevdiğiniz) göz rengi benım goz rengıde yesıl ama mavı daha cok hosuma gıdıyor lensmı kullansam acaba
---> etkilendiğiniz(sevdiğiniz) göz rengi benım goz rengıde yesıl ama mavı daha cok hosuma gıdıyor lensmı kullansam acaba
CocUq Kayıtlı Üye 7 Nis 2009 #31 ---> etkilendiğiniz(sevdiğiniz) göz rengi bnm gözlerimde bukalemun gibi her renk oluyo ne hikmetse o yüzden gözlerimi sewiyorum da hoşlandığım göz rengi de yeşil-mavi yani.. xD
---> etkilendiğiniz(sevdiğiniz) göz rengi bnm gözlerimde bukalemun gibi her renk oluyo ne hikmetse o yüzden gözlerimi sewiyorum da hoşlandığım göz rengi de yeşil-mavi yani.. xD
gizli.prenses Bayan Üye 8 Nis 2009 #33 ---> etkilendiğiniz(sevdiğiniz) göz rengi yesil..ama benm gözlerimde gsl..koyu kahwerengı ama uzaktan bakınınca siyh gibi gözüküo
---> etkilendiğiniz(sevdiğiniz) göz rengi yesil..ama benm gözlerimde gsl..koyu kahwerengı ama uzaktan bakınınca siyh gibi gözüküo
damir Banned 14 Nis 2009 #38 ---> etkilendiğiniz(sevdiğiniz) göz rengi gözlerden etkilenmem ben çünkü karşıdakinin gözlerine bakamıyorum ama illa birini seçecek olursam mavi
---> etkilendiğiniz(sevdiğiniz) göz rengi gözlerden etkilenmem ben çünkü karşıdakinin gözlerine bakamıyorum ama illa birini seçecek olursam mavi