Ethem Sarısülük ile ilgili şok görüntüler

Stinko

Kayıtlı Üye
POLİSİ LİNÇ EDEN GRUBUN İÇERİSİNDEYDİ

Ethem Sarısülük’ün 2002 yılında Terör Amaçlı pankart asmak suçundan hakkında yasal işlem yapıldığı, aynı zamanda Gezi Parkı olaylarında Kızılay’da polisi linç eden kalabalığın arasında yer aldığı ve polisin kalkanını gasp ettiği görüntüleri de ortaya çıktı.

Gezi Parkı eylemcilerinin polise karşı şiddetini artırmak için polis kurşunuyla öldürüldüğü haberleri yayılan Ethem Sarısülük'ün gösterilerde en ön saflarda yer aldığı, kalabalığı yönlendirdiği, polisi kışkırtmak için olayları provoke ettiği, son olarak da Garanti Bankası şubesi önünden alınan bayrağı yakanlardan biri olduğu belirlendi.

Mansettv.com'un ulaştığı görüntülerde Ethem Sarısülük'ün polise karşı yoğun saldırı anlarında en önde olduğu ve grubu yönlendirmeye çalıştığı görülüyor.

BAYRAK YAKANLARDAN BİRİ ETHEM SARISÜLÜK

İsabet etmesi durumunda bir polisin ölümüne neden olabilecek materyallerle çevik kuvvet ekiplerine saldıran Ethem Sarısülük'ün, trthaber.com'un yayınladığı bayrak yakma eylemlerinde de yer aldığı tespit edildi.

"Bayrak yakma provokasyonu" başlığıyla yayınladığı görüntü nedeniyle Gezi Parkı eylemcilerinin hedefi haline gelen trthaber.com da haberin arkasında durmuş ve görüntülerin birkaç yıl önce başka olaya ait olduğu iddiasını çürüterek Gezi Parkı eylemcilerinin esas niyetini ortaya çıkarmıştı.

---> Ethem Sarısülük ile ilgili şok görüntüler

Simdi senden kaynak isterler. Kendi paylasitiklari haberlerin cok bir kaynagi varmis gibi. Resimler oda baska ulkelre ait sahte resler bile var. Bize gekince kaynak isterler ispat isterler kendileri haberleri internetten koplaya yapisitir yapmiyormus gibi bizden ispat isterler.

Gebermis desene bir pislik

Gebermis desene bir pislik

Ablacım yorumunun yanlış olduğunu düşünüyorum naçizane fikrim.O adamın yaptıkları ya da hakıkında ki iddalar bir yana.Çünkü o insanın vurulduğu yerde masum bir çok insan vardı, sadece hakkını arayan, provakasyona karışmayan. O insanlardan biriside ölebilirdi. Senin evladın olduğunu düşün Allah korusun. Yani kastettiğim ölen kişinin ne yaptıkları bir kenara, milyonların yürüdüğü bir eylem hareketinde sadece 1 polisin attığı gerçek mermiyle ölen birinin olmasında bi yanlışlık yok mu ? Başka insanlarda öldü ama mermiyle değil, merminin kullanılmasının hata olduğunu söylüyorum, olaya geniş açıdan bakmak lazım.

Ablacım yorumunun yanlış olduğunu düşünüyorum naçizane fikrim.O adamın yaptıkları ya da hakıkında ki iddalar bir yana.Çünkü o insanın vurulduğu yerde masum bir çok insan vardı, sadece hakkını arayan, provakasyona karışmayan. O insanlardan biriside ölebilirdi. Senin evladın olduğunu düşün Allah korusun. Yani kastettiğim ölen kişinin ne yaptıkları bir kenara, milyonların yürüdüğü bir eylem hareketinde sadece 1 polisin attığı gerçek mermiyle ölen birinin olmasında bi yanlışlık yok mu ? Başka insanlarda öldü ama mermiyle değil, merminin kullanılmasının hata olduğunu söylüyorum, olaya geniş açıdan bakmak lazım.

Bak kardesim normal bir vatandas olmus olsaydi emin ol gebermis demezdim.
Ama bukadar islere bulasmis birine bir insan muamelesi yapamam. Evet, bu konuda acimasizim. En ufak bile vicanim sizlamiyor yuregim.kalkmiyor ki bir tokatta en ufak bir siddette yuregim kalkar. Bir insan bir insana nasil acimasizca vurabilir diye ama inan bu tur insanlara en ufak bir icimin sizlamasi olmuyor.
Onlar yanlis insanlar. Ulkeme ihanet eden insanlar.
Onum yerinde sucsuz biri olsaydi ALLAH korusun elbette üzülürdum.

konuyu okuyan kaynağı görür zaten ...

Ethem Sarısülük bi dhkpc uyesıdir ...dhkpc nedir bi terör örgütüdür .... Herkes kendi yerine gidiyor ALLAH affetsın gunahlarını ne diyim...

dün aksam haberlerde izledim bı eylemcı sılahla 2 polisi yaralamıs adamların felç kalma riski varmıs.. tuhaff şeyler oluyorrr .. neysee bu konu benı aşar mesajımı alıntı yapıpta bısıler yazmayın benı ugrastırmayın :D

Bak kardesim normal bir vatandas olmus olsaydi emin ol gebermis demezdim.
Ama bukadar islere bulasmis birine bir insan muamelesi yapamam. Evet, bu konuda acimasizim. En ufak bile vicanim sizlamiyor yuregim.kalkmiyor ki bir tokatta en ufak bir siddette yuregim kalkar. Bir insan bir insana nasil acimasizca vurabilir diye ama inan bu tur insanlara en ufak bir icimin sizlamasi olmuyor.
Onlar yanlis insanlar. Ulkeme ihanet eden insanlar.
Onum yerinde sucsuz biri olsaydi ALLAH korusun elbette üzülürdum.

Ben üzül demiyorum zaten ablacım, ben geniş açıdan bakmanı öneriyorum olaylara, kurşunu atıp kötü birisine denk gelmesini beklemeyelim yani. O tarz insanları başkalarının da ölebileceğini düşünüp makul şekilde cezalandırmak gerek diyorum.

Ben üzül demiyorum zaten ablacım, ben geniş açıdan bakmanı öneriyorum olaylara, kurşunu atıp kötü birisine denk gelmesini beklemeyelim yani. O tarz insanları başkalarının da ölebileceğini düşünüp makul şekilde cezalandırmak gerek diyorum.

Bende diyorum. Polis durdurk yere kursun SIKMIYOR havaya... polis bukadar akilsizmi sence kursun SIKSIN durduk yere. Zor kalamadan silah kullansin. Polisimiz her konuda heran silah kulanmiyorlarki. Sundan emin ol ki en yumusak bizim polisimiz. Insanlara en insacil davranan bizim polisimiz. Yurtdisi polislerini az cok tvlerden biliyorsundir olaylari sayma gerek yok sanirim.
Onemli olan niye silah kullanmak zorunda kaliyor? Neden? Sence vatandasa dusman oldugu icinmi?

Bende diyorum. Polis durdurk yere kursun SIKMIYOR havaya... polis bukadar akilsizmi sence kursun SIKSIN durduk yere. Zor kalamadan silah kullansin. Polisimiz her konuda heran silah kulanmiyorlarki. Sundan emin ol ki en yumusak bizim polisimiz. Insanlara en insacil davranan bizim polisimiz. Yurtdisi polislerini az cok tvlerden biliyorsundir olaylari sayma gerek yok sanirim.
Onemli olan niye silah kullanmak zorunda kaliyor? Neden? Sence vatandasa dusman oldugu icinmi?

Ablacım polis profesyonel olmak zorunda, işi gereği. Ben bunu bizim polislerimizde göremiyorum, hepsi için değil bi kısmı için. Ben sadece Ethem olayı için konuşmuyorum. Bi çok doğru ve yanlışını gördük bu olaylar sonucu polisimizin.Eylemlere katılmadığını düşünüyorum.Ben katıldım. Ve inan içlerinde işini çok iyi bilen adam gibi polislerden tut da, halka küfreden, suratına bilerek ve isteyerek gaz kapsülü atan, durduk yere halka saldıran tipler var, bunlara gereğinin yapılması lazım, ve yapıldığınıda duydum zaten.

Aynı şey halk içinde geçerli, bi çok iyi niyetli insanın yanında kötü niyetli insan da var ben buna bişey demiyorum, objektif olarak bakıyorum.

En insancıl polisimiz dedin ya, bak aralarında ki o istisna amatör polislerden bir tanesi..

Kısacası ne tüm halk iyi niyetliydi, ne tüm polislerimiz iyi niyetliydi, uzatmanın bir anlamı yok ikimizde aynı şeyden bahsediyoruz sanırım :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri