---> EsseLamu ALeykum Aleykum selam hosgeldiniz.
Farkedmez Tanrı TÜRK'ü Korusun! Kayıtlı Üye 29 Ara 2013 #25 ---> EsseLamu ALeykum aleyküm selam hoş geldin
AltiYuzAlti Kayıtlı Üye 30 Ara 2013 #27 ---> EsseLamu ALeykum Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü hoş geldiniz iyi forumlar.
FuZuLi Kayıtlı Üye 30 Ara 2013 #29 ---> EsseLamu ALeykum muhammet hg kardesim düsler forum ailesine...
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 5 Ocak 2014 #32 ---> EsseLamu ALeykum Ve Aleyküm Selam. Hoşgeldin , Keyifli Forumlar
diE Banned 22 Ocak 2014 #36 ---> EsseLamu ALeykum FuZuLi' Alıntı: muhammet hg kardesim düsler forum ailesine... Genişletmek için tıkla ... ismimi nerden biliyorsun azizim
---> EsseLamu ALeykum FuZuLi' Alıntı: muhammet hg kardesim düsler forum ailesine... Genişletmek için tıkla ... ismimi nerden biliyorsun azizim
B BazenOlmaz Kayıtlı Üye 22 Ocak 2014 #38 ---> EsseLamu ALeykum Ve ALeyküm SeLam Hoşgeldin Sefalar Getirdin Kardeş İyi Forumlar.
FuZuLi Kayıtlı Üye 24 Ocak 2014 #39 ---> EsseLamu ALeykum [MENTION=162987]BiRDuNYaUMuT[/MENTION] ben herkesi tanırım 9 yıldır tek işim forumculuk 9 yıldır nette beni tanır üç nickle Türk_Che Haylaz Fuzuli
---> EsseLamu ALeykum [MENTION=162987]BiRDuNYaUMuT[/MENTION] ben herkesi tanırım 9 yıldır tek işim forumculuk 9 yıldır nette beni tanır üç nickle Türk_Che Haylaz Fuzuli