Esra Erol Fan Club,Esra Erolla İzdivac,Fun

esra ablama

esra ablacı seni okadar çok seviyorum ki bunu kelimelerle anlatamam sana ben kırklarelinden hilal seni büyük bir beğeniyle izliyorum.senin oynamanı konuşmanı gülmeni herşeyini çok seviyorum benimde başımdan bir evlilik geçti daha 21 yaşındayım ama çok üzüldüm çok acılar çektim seninle konuşmak istiyorum bana cevap verirsen beni çok mutlu edersin seni çok seviyorum ablacım

seni seviyorum esra abla

:110::105:hehe:172::4::70::75::64:yaww sizene esra abla ne güsel sunuyo iştee ya bn ama en çokta omuzlarını sallıyarak oynadıgını seviyorum öptüm esra abla seni en güsel program senin yeni programlarla yine karşımızda olursun inşallah (amin) hemde karışmayın esra ablaya laf atan bakalım kendisi nasıl biri :50::106::8:

:110::105:hehe:172::4::70::75::64:yaww sizene esra abla ne güsel sunuyo iştee ya bn ama en çokta omuzlarını sallıyarak oynadıgını seviyorum öptüm esra abla seni en güsel program senin yeni programlarla yine karşımızda olursun inşallah (amin) hemde karışmayın esra ablaya laf atan bakalım kendisi nasıl biri :50::106::8:

hahaha

---> Esra Erol Fan Club,Esra Erolla İzdivac,Fun

eğer bi gün evlenmek istersem esraya çıkcam :) bayılıyorum ona yhaa çookk tatlı :) cnm bnm

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri