görüşmüorum görüşmeyi de düşünmüorum
BadMatmazel توغبه Prenses 17 Haz 2015 #25 ---> Eski sevgilinizle halen görüşüyor musunuz? Hayir ne gerek var
H Hadibakalim Kayıtlı Üye 24 Haz 2015 #27 ---> Eski sevgilinizle halen görüşüyor musunuz? Allah'a yakın,bana uzak olsunlar. gereği yok..
A armina44 Bayan Üye 23 Tem 2015 #28 ---> Eski sevgilinizle halen görüşüyor musunuz? arkadaş kalalım durumu olmuyor. elbet bir kıvılcım oluyor
---> Eski sevgilinizle halen görüşüyor musunuz? arkadaş kalalım durumu olmuyor. elbet bir kıvılcım oluyor
Brise Banned 21 Ara 2015 #29 ---> Eski sevgilinizle halen görüşüyor musunuz? Bazen konuşuruz düşman değiliz
GiveMeaSigN Mustafa Kemal Atatürk Bayan Üye 23 Ara 2015 #30 ---> Eski sevgilinizle halen görüşüyor musunuz? Bitmişse bir ilişki,Arkadaş kalınmaz sevgiliden arkadaşmı olunur yaa Asla görüşmem.
---> Eski sevgilinizle halen görüşüyor musunuz? Bitmişse bir ilişki,Arkadaş kalınmaz sevgiliden arkadaşmı olunur yaa Asla görüşmem.
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 24 Ara 2015 #31 ---> Eski sevgilinizle halen görüşüyor musunuz? Görüşüyorum aradabir
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 24 Ara 2015 #33 ---> Eski sevgilinizle halen görüşüyor musunuz? Hayir
BadMatmazel توغبه Prenses 24 Ara 2015 #34 ---> Eski sevgilinizle halen görüşüyor musunuz? Ne münasebet
ParadokS Kayıtlı Üye 24 Ara 2015 #35 ---> Eski Sevgilinizle Halen Görüşüyor musunuz ? Hiç gerek yok.. Çünkü Türk insanı ayıpsız ayrılık nedir bilmiyor.
---> Eski Sevgilinizle Halen Görüşüyor musunuz ? Hiç gerek yok.. Çünkü Türk insanı ayıpsız ayrılık nedir bilmiyor.
M Moreas Bayan Üye 25 Ara 2015 #36 ---> Eski Sevgilinizle Halen Görüşüyor musunuz ? Hayır. Görüşmeyin.
A asi2016 Bayan Üye 9 Mar 2016 #37 ---> Eski Sevgilinizle Halen Görüşüyor musunuz ? hayır adı üstünde eski
Sez1912 Bayan Üye 10 Mar 2016 #38 ---> Eski sevgilinizle halen görüşüyor musunuz? RedTuborg' Alıntı: Görüşüyorum aradabir Genişletmek için tıkla ... Hep beraber görüşelim
---> Eski sevgilinizle halen görüşüyor musunuz? RedTuborg' Alıntı: Görüşüyorum aradabir Genişletmek için tıkla ... Hep beraber görüşelim
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 10 Mar 2016 #39 ---> Eski sevgilinizle halen görüşüyor musunuz? Sez1912' Alıntı: Hep beraber görüşelim Genişletmek için tıkla ... Senin için yazmıştım tarihe bakarsan anlarsın, olur görüşürüz hep yaptığım şey :Ç
---> Eski sevgilinizle halen görüşüyor musunuz? Sez1912' Alıntı: Hep beraber görüşelim Genişletmek için tıkla ... Senin için yazmıştım tarihe bakarsan anlarsın, olur görüşürüz hep yaptığım şey :Ç
jasal רק אלוהי Kayıtlı Üye 16 Mar 2016 #40 ---> Eski Sevgilinizle Halen Görüşüyor musunuz ? malesef hepsiyle görüşüyorum görüşmek istemesemde cafede veya sokakta karşılaşıyoruz küçük bir yer olduğu için oturduğum yer
---> Eski Sevgilinizle Halen Görüşüyor musunuz ? malesef hepsiyle görüşüyorum görüşmek istemesemde cafede veya sokakta karşılaşıyoruz küçük bir yer olduğu için oturduğum yer