Eski sevgilinizi hatırladıkça özlüyormusunuz onu?
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 4 Şub 2010 #2 ---> Eski sevgilinizi hatırladıkça özlüyormusunuz onu? yanLışLıkLa diğere bastım özLemiyorum
| MatmazeL | Bayan Üye 4 Şub 2010 #3 ---> Eski sevgilinizi hatırladıkça özlüyormusunuz onu? Hayır.. ne diye özLiyeymki
G Gülümse. Bayan Üye 22 Nis 2010 #10 ---> Eski sevgilinizi hatırladıkça özlüyormusunuz onu? Hayır. Son düzenleme: 14 May 2010
N ` nazLı .. Bayan Üye 22 Nis 2010 #11 ---> Eski sevgilinizi hatırladıkça özlüyormusunuz onu? ne özLeyecem ya xD özLemiyorum.:8:
Ď ďυЧGυ ' Bayan Üye 14 May 2010 #12 ---> Eski sevgilinizi hatırladıkça özlüyormusunuz onu? hayır. ama aklıma geldıgı oluyor.
qumusSs Bayan Üye 14 May 2010 #13 ---> Eski sevgilinizi hatırladıkça özlüyormusunuz onu? hyr.. ne özLicem ya o beni özLesin
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 14 May 2010 #14 ---> Eski sevgilinizi hatırladıkça özlüyormusunuz onu? evet :/
Sнeкeя`Sнeч Bayan Üye 16 May 2010 #15 ---> Eski sevgilinizi hatırladıkça özlüyormusunuz onu? iLk ve tek Aşk Kaan´m oLduğundan akLıma tek o geLiyor ;]
---> Eski sevgilinizi hatırladıkça özlüyormusunuz onu? iLk ve tek Aşk Kaan´m oLduğundan akLıma tek o geLiyor ;]
superisii Bayan Üye 18 May 2010 #16 ---> Eski sevgilinizi hatırladıkça özlüyormusunuz onu? ÖzLenmez Mi ? ÖzLediiim... ÖzLediiim... ÖzLediiim...
---> Eski sevgilinizi hatırladıkça özlüyormusunuz onu? ÖzLenmez Mi ? ÖzLediiim... ÖzLediiim... ÖzLediiim...
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 27 May 2010 #17 ---> Eski sevgilinizi hatırladıkça özlüyormusunuz onu? bzn insanın aklına geliyor ama hiç keşke demiyorum pişman değilim hıhhh..
---> Eski sevgilinizi hatırladıkça özlüyormusunuz onu? bzn insanın aklına geliyor ama hiç keşke demiyorum pişman değilim hıhhh..
` βэγzα ' Banned 1 Haz 2010 #20 ---> Eski sevgilinizi hatırladıkça özlüyormusunuz onu? biLmiyorum .s Bazen oLuyor.Ama nefretLe karıŞık giby .s
---> Eski sevgilinizi hatırladıkça özlüyormusunuz onu? biLmiyorum .s Bazen oLuyor.Ama nefretLe karıŞık giby .s