---> Eski sevgiliniz sizden Yok artık bu kadar da yüzsüz olunmaz herhalde hahaha
ashli Bayan Üye 22 Eyl 2010 #21 ---> Eski sevgiliniz sizden Yok artık bu kadar da yüzsüz olunmaz herhalde hahaha
'-DamLa Bayan Üye 22 Eyl 2010 #22 ---> Eski sevgiliniz sizden ashli' Alıntı: Yok artık bu kadar da yüzsüz olunmaz herhalde hahaha Genişletmek için tıkla ... olunur bnm çıktıgm istemsti hahaha bende git kendi isini kendin gör mutluluklar dmstim
---> Eski sevgiliniz sizden ashli' Alıntı: Yok artık bu kadar da yüzsüz olunmaz herhalde hahaha Genişletmek için tıkla ... olunur bnm çıktıgm istemsti hahaha bende git kendi isini kendin gör mutluluklar dmstim
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 22 Eyl 2010 #23 ---> Eski sevgiliniz sizden Aralarını yapmaya çalışırım p
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 22 Eyl 2010 #24 ---> Eski sevgiliniz sizden küfür eder giderim
Buğra1 Kayıtlı Üye 22 Eyl 2010 #25 ---> Eski sevgiliniz sizden Yıl 2008 4MinoRMacH1Né' Alıntı: azını burnunu kırarım Genişletmek için tıkla ... Yıl 2010 4MinoRMacH1Né' Alıntı: küfür eder giderim Genişletmek için tıkla ... hahaha
---> Eski sevgiliniz sizden Yıl 2008 4MinoRMacH1Né' Alıntı: azını burnunu kırarım Genişletmek için tıkla ... Yıl 2010 4MinoRMacH1Né' Alıntı: küfür eder giderim Genişletmek için tıkla ... hahaha
R RaPizM^^ Bayan Üye 22 Eyl 2010 #26 ---> Eski sevgiliniz sizden her konuda yardım ederm ama bu konuda asla
єѕтяєℓℓα Bayan Üye 22 Eyl 2010 #27 ---> Eski sevgiliniz sizden aşkın gerçekten bitip bitmediğini öğrenmek için yapılan nihai test gibi bu istek umursamam ;D
---> Eski sevgiliniz sizden aşkın gerçekten bitip bitmediğini öğrenmek için yapılan nihai test gibi bu istek umursamam ;D
CoLinX Kayıtlı Üye 23 Eyl 2010 #29 ---> Eski sevgiliniz sizden onun bu yuzsuzlugu yapabılcek cesarette olabılcegını sanmıyorum cakarım kafaı
---> Eski sevgiliniz sizden onun bu yuzsuzlugu yapabılcek cesarette olabılcegını sanmıyorum cakarım kafaı
REiSS Kayıtlı Üye 17 Kas 2010 #30 ---> Eski sevgiliniz sizden Hiç bozuntua vermeden tabi yardım ederim
Elsa Bayan Üye 4 Ağu 2012 #33 ---> Eski sevgiliniz sizden Eski sevgilim benden bunu isteyemez. İstemesi için görüşüyor olmam gerek. Ki adı üstünde 'eski.'
---> Eski sevgiliniz sizden Eski sevgilim benden bunu isteyemez. İstemesi için görüşüyor olmam gerek. Ki adı üstünde 'eski.'