---> Eski Sevgiliniz Ölse Cenazesine Gidermisiniz? nasıL ayrıLdıqımıza bağLı (:
` βэγzα ' Banned 22 Tem 2010 #21 ---> Eski Sevgiliniz Ölse Cenazesine Gidermisiniz? nasıL ayrıLdıqımıza bağLı
AySe^^ Bayan Üye 22 Tem 2010 #23 ---> Eski Sevgiliniz Ölse Cenazesine Gidermisiniz? Helvasını yemeye giderim xD
ultra_merve Bayan Üye 24 Tem 2010 #24 ---> Eski Sevgiliniz Ölse Cenazesine Gidermisiniz? giderim tabiki ne olursa olsun
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 14 Şub 2011 #26 ---> Eski Sevgiliniz Ölse Cenazesine Gidermisiniz? Giderim tabiki zevkle
RibeLLe Bayan Üye 14 Şub 2011 #27 ---> Eski Sevgiliniz Ölse Cenazesine Gidermisiniz? buyuk ıhtımalle gıtmem, yıne de ayrılık sebebıne saglı
---> Eski Sevgiliniz Ölse Cenazesine Gidermisiniz? buyuk ıhtımalle gıtmem, yıne de ayrılık sebebıne saglı
Segadora Bayan Üye 14 Şub 2011 #29 ---> Eski Sevgiliniz Ölse Cenazesine Gidermisiniz? giderim .o hala bnm herşeyim
LocKe GururLan Bayan Üye 14 Şub 2011 #30 ---> Eski Sevgiliniz Ölse Cenazesine Gidermisiniz? kesinlikle giderim...
ELaSu Bayan Üye 14 Şub 2011 #31 ---> Eski Sevgiliniz Ölse Cenazesine Gidermisiniz? giderim sanirim ....
N ` nazLı .. Bayan Üye 15 Şub 2011 #32 ---> Eski Sevgiliniz Ölse Cenazesine Gidermisiniz? Hayır gitmem.
LoKuMuM<3 Bayan Üye 16 Şub 2011 #33 ---> Eski Sevgiliniz Ölse Cenazesine Gidermisiniz? Gitmem , Mekanı cennet olsun der geçerim
OlDsToNeBoY Kayıtlı Üye 16 Şub 2011 #34 ---> Eski Sevgiliniz Ölse Cenazesine Gidermisiniz? tabiki gdrm
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 17 Şub 2011 #36 ---> Eski Sevgiliniz Ölse Cenazesine Gidermisiniz? gitmem ztn hbrim de olmaz...
Destiny` Kayıtlı Üye 17 Şub 2011 #38 ---> Eski Sevgiliniz Ölse Cenazesine Gidermisiniz? gidebilirim...
Morfin Bayan Üye 26 Şub 2011 #40 ---> Eski Sevgiliniz Ölse Cenazesine Gidermisiniz? Haberim olucağını sanmıyorum ama olsa gidermiyim gitmezmiyim bisey diyemiyorum simdi.
---> Eski Sevgiliniz Ölse Cenazesine Gidermisiniz? Haberim olucağını sanmıyorum ama olsa gidermiyim gitmezmiyim bisey diyemiyorum simdi.