Eski sevgiliden arkadaş olur mu ?

treachery

Kayıtlı Üye
Bimiyorum bu konu konuşuldu mu ama ben düşüncelerinizi merak ettim özellikle gerçekten aşık olduğuna inanan kişilerden yorum bekliyorum ...

---> Eski sevgiliden arkadaş olur mu ?

Gülün adı değişsede kokusu aynıdır. Buna mukabil arkadaştan sevgili olsada bir kez vuruldumu insan artık iflah olmaz. :)

Bu konuda demet akbağ ile yılmaz erdoğanın bir skeçleri vardı hahaha
oradaki skeçteki ana temadaki olmaz :D Ne konusacaklar yani yeni sevgili eski sevgiliyle aralarındaki ortak bağ sizseniz sizin hakkınızda eski sevgili ne konusabilir ki şuralarda gezdik tozduk ilk şurda elini tuttum ilk şurda öptüm böyle bir ilişkimi olacak:8: Ayrıca dost kıtlığımı var niye eski sevgili arada bir şeyler geçmiş ki bitmiş uzatmalara ne gerek var. Bunu düşünen insanlar eski sevgililerini stokta tutmak isteyenlerdir. hani senden şimdilik ayrıldım küçük bir araştırma yapıcam olura senden iyisini bulamassam sen bekle hee gözümün önünde kalhahaha

yenisinden cok memnunum birde eskisiylemi ugrascagim :)

Olmuo.iki muhabet sonra konu acilior gerek yok cn sikmaya

Sevdiğini veya sevildiğini bildiğin bir kişiyle arkadaş olamazsın hee denenir ama sonunda illa ki seven taraf tekrardan patlak vericektir.

Eğer senin için hala önemliyse, kaybetmekten de korkuyorsan olur.

hayır olmaz ben kendimden biliyorum bırakın arkadaş olmayı düşman olarak ayrıldık

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri