Durum Kötü Kolla Bahçeli Görünüşü. Vaziyet iyi değil bence. Kimin hangi partiyi ne amaçla desteklediğini bilmezken MHP güzel yönde gidiyor şu sebepten dolayı demek zor. BBP iyi oy kazandı yalnız .
Devlet Bahçeli yerine iyi bir genel başkan gelse durum değişebilir. Bence şu an kötüye gidiyor.
Kimin hangi partiyi ne amaçla desteklediğini bilmezken
Şu Anki Mhpnin Böyle Bi Amacı Olmadığı Açık Ve Ortadadır.başkan deişince durumda deişir yoksa gidişaat pek iyi görünmüyo ama her ne kadr iyi olmasada asla vazgçmeyz nizama ülkümüzü yaymaktan..
BBP ne oyu kazanmış ? Ülke genelinde en fazla % 4 oy alabilecek bir partidir BBP.Durum Kötü Kolla Bahçeli Görünüşü. Vaziyet iyi değil bence. Kimin hangi partiyi ne amaçla desteklediğini bilmezken MHP güzel yönde gidiyor şu sebepten dolayı demek zor. BBP iyi oy kazandı yalnız .
İşte Bu Zihniyete HayranımBBP ne oyu kazanmış ? Ülke genelinde en fazla % 4 oy alabilecek bir partidir BBP.
Biz adamın adamı değil davamızın adamıyız.Öyle seçimden seçime parti değiştirenlerden olmadık..İlk oy verdiğimiz günden bu yana MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ çatısı altındayız.Lider ve parti araçtır amacımız TURAN'dır.O yüzden yok bahçeli bey kötü diye mhp'ye oy vermemek olmaz.
İşte Bu Zihniyete Hayranım
Partinin Başına Olmaz Ya Hadi Oldu Diyelim
Teröristleri El Altından Savunan Biri Geçse
Adamlar Yine Verir.
Turan Filan Değildir Bahçelinin Amacı
Bahçeli Ülkücü Mü Ki
Partinin Amacı Öyle Olabilir Ancak Başa Kim Geçerse Kendi Amacıyla Yönetir
Git Ver Oyunu 200 Yıl Boyunca Bahçeli Ve Aynı Mantıklı İnsanlar Geçsin Bu Partinin Başında Yine Aynı Durumda Olur
Hedef Turan Hikaye.
Bahçelinin Nesi Oluyorsan
Sende Chp Mantığını Savunuyorsun
Bi Çok Chplide Böyledir
Başa Kim Geçerse Geçsin Vazgeçmez Direk Verir Oyu.
Ettiğin Kelamın Şeklini Yapma BariBahçeli Bey arkadaşın mı nereden biliyorsun amacını ? Kaç kez bahçeli bey ile görüşme imkanın oldu ? Karşısına geçip iki laf kelam ettin mi ?MHP'nin başına teröristleri el altından savunan adam falan geçemez.Doktrin-teşkilat kurgusu içerisinde dediğin bir şey söz konusu olamaz.Sana hikaye gelen bizim ileride gerçeklerimiz olucaktır.Zaten inanmayanlarla işimiz olmaz bize inanan adamlar lazım .Atatürk'te zamanında senin gibi vatanı kurtarmak hikaye deseydi şimdi ingiliz mandası olurduk çok şükür inanmış davasına vatanı kurtardı silah arkadaşları ile birlikte.Bahçeli bey'in hiçbir şeyi olmuyorum ama senin gibi atıp tutmuyorum görüşmüşlüğüm vardır teşkilat başkanı sıfatınla hepsi bu.
Eski ülkücü diye birşey olamaz.Bu eşya mı eskisin bu dava eskimez bu davanın eskisi yenisi olmaz.Göreceli kavramlar bunlar sana göre ülkücü olmayabilir bana göre ülkücü o değişir.Mhp'ye oy vermeyip davayı terkedenler bahçeliyi eleştirirken komik oluyor.Bir yerde kötülerin varlığına inanıyorsan orayı terketmezsin savaşırsın sen hakim olana kadar.Dava adamı olmak bunu gerektirir.Ettiğin Kelamın Şeklini Yapma Bari
Ne Olmuş Konuştuysan,Tanıdın Mı Adamı
Yaptıklarından Anlaşılıyor Ne Olduğu
Bahçeliye Ülkücü Diyorsan
Seninle Konuşacak Birşeyim Yok Benim.
Eski Ülkücüler Yani Esas Ülkücülere Bak Bakıyım Bi.
Eski Ülkücü Diye Bir Kavram Öyle Bi VarkiiiEski ülkücü diye birşey olamaz.Bu eşya mı eskisin bu dava eskimez bu davanın eskisi yenisi olmaz.Göreceli kavramlar bunlar sana göre ülkücü olmayabilir bana göre ülkücü o değişir.Mhp'ye oy vermeyip davayı terkedenler bahçeliyi eleştirirken komik oluyor.Bir yerde kötülerin varlığına inanıyorsan orayı terketmezsin savaşırsın sen hakim olana kadar.Dava adamı olmak bunu gerektirir.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.