Eski Mhp-Yeni Mhp

RuThLeSs

Kayıtlı Üye
Eski Mhp İle Yeni Mhp Arasında Ne Tür Farklılıklar Görüyorsunuz ?
Size Göre Mhpnin Bu Hali İyiye mi Gidiyor Yoksa Gitgide Batıyor mu?

---> Eski Mhp-Yeni Mhp

Devlet Bahçeli yerine iyi bir genel başkan gelse durum değişebilir. Bence şu an kötüye gidiyor.

---> Eski Mhp-Yeni Mhp

Durum Kötü Kolla Bahçeli Görünüşü. Vaziyet iyi değil bence. Kimin hangi partiyi ne amaçla desteklediğini bilmezken MHP güzel yönde gidiyor şu sebepten dolayı demek zor. BBP iyi oy kazandı yalnız .

---> Eski Mhp-Yeni Mhp

Durum Kötü Kolla Bahçeli Görünüşü. Vaziyet iyi değil bence. Kimin hangi partiyi ne amaçla desteklediğini bilmezken MHP güzel yönde gidiyor şu sebepten dolayı demek zor. BBP iyi oy kazandı yalnız .

Gelen BBPye Gelsin Ağa
Zarar Gelmez :)

Konuyla Alakalı Bir Köşe Yazarının Yazısını Okumuştum Zaman Gazetesinde.
Eskiden Mhp Tanrı Dağı Kadar Türk. Hira Dağı Kadar Müslümandı Şimdi İse Doğu Perinçek Kadar Ulusalcı Zekeriya Beyaz Kadar Müslüman.

Özet : Adam Haklı Beyler.

---> Eski Mhp-Yeni Mhp

başkan deişince durumda deişir yoksa gidişaat pek iyi görünmüyo ama her ne kadr iyi olmasada asla vazgçmeyz nizama ülkümüzü yaymaktan..
Şu Anki Mhpnin Böyle Bi Amacı Olmadığı Açık Ve Ortadadır.
Mevcut Mhp Rejiminde Ülkü var Mı ?
Yada Ülkücü ?

---> Eski Mhp-Yeni Mhp

Barajı geçemicekleri idda ediliyor
Bu demek oluyor ki mhp gidişi iyi değil :)

---> Eski Mhp-Yeni Mhp

Barajı geçeceklerini sanıyorum ama Bahçeli , Mhp'nin başında olduğu sürece daha çok oy kaybeder. Adam ' ekonomist' ayağına yatıyor, saçma sapan , çocukların bile kahkahalarla güldüğü hesaplar yapıyor. Bahçeli'nin yeri orası değil.

---> Eski Mhp-Yeni Mhp

BBP ne oyu kazanmış ? Ülke genelinde en fazla % 4 oy alabilecek bir partidir BBP.

Biz adamın adamı değil davamızın adamıyız.Öyle seçimden seçime parti değiştirenlerden olmadık..İlk oy verdiğimiz günden bu yana MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ çatısı altındayız.Lider ve parti araçtır amacımız TURAN'dır.O yüzden yok bahçeli bey kötü diye mhp'ye oy vermemek olmaz.

---> Eski Mhp-Yeni Mhp

BBP ne oyu kazanmış ? Ülke genelinde en fazla % 4 oy alabilecek bir partidir BBP.

Biz adamın adamı değil davamızın adamıyız.Öyle seçimden seçime parti değiştirenlerden olmadık..İlk oy verdiğimiz günden bu yana MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ çatısı altındayız.Lider ve parti araçtır amacımız TURAN'dır.O yüzden yok bahçeli bey kötü diye mhp'ye oy vermemek olmaz.
İşte Bu Zihniyete Hayranım
Partinin Başına Olmaz Ya Hadi Oldu Diyelim
Teröristleri El Altından Savunan Biri Geçse
Adamlar Yine Verir.

Turan Filan Değildir Bahçelinin Amacı
Bahçeli Ülkücü Mü Ki
Partinin Amacı Öyle Olabilir Ancak Başa Kim Geçerse Kendi Amacıyla Yönetir
Git Ver Oyunu 200 Yıl Boyunca Bahçeli Ve Aynı Mantıklı İnsanlar Geçsin Bu Partinin Başında Yine Aynı Durumda Olur
Hedef Turan Hikaye.

Bahçelinin Nesi Oluyorsan
Sende Chp Mantığını Savunuyorsun

Bi Çok Chplide Böyledir
Başa Kim Geçerse Geçsin Vazgeçmez Direk Verir Oyu.

---> Eski Mhp-Yeni Mhp

Bu Bahçeli Adam Gibi Konuşmayı Bile Beceremiyor Ki Kaldı Parti Yönetmeye Çalışıyor Bence..Artık Çekilmeli Daha Etkili Birisi Gelmeli..Ülkesini Yürekten Seven Biri..

---> Eski Mhp-Yeni Mhp

İşte Bu Zihniyete Hayranım
Partinin Başına Olmaz Ya Hadi Oldu Diyelim
Teröristleri El Altından Savunan Biri Geçse
Adamlar Yine Verir.

Turan Filan Değildir Bahçelinin Amacı
Bahçeli Ülkücü Mü Ki
Partinin Amacı Öyle Olabilir Ancak Başa Kim Geçerse Kendi Amacıyla Yönetir
Git Ver Oyunu 200 Yıl Boyunca Bahçeli Ve Aynı Mantıklı İnsanlar Geçsin Bu Partinin Başında Yine Aynı Durumda Olur
Hedef Turan Hikaye.

Bahçelinin Nesi Oluyorsan
Sende Chp Mantığını Savunuyorsun

Bi Çok Chplide Böyledir
Başa Kim Geçerse Geçsin Vazgeçmez Direk Verir Oyu.

Bahçeli Bey arkadaşın mı nereden biliyorsun amacını ? Kaç kez bahçeli bey ile görüşme imkanın oldu ? Karşısına geçip iki laf kelam ettin mi ?MHP'nin başına teröristleri el altından savunan adam falan geçemez.Doktrin-teşkilat kurgusu içerisinde dediğin bir şey söz konusu olamaz.Sana hikaye gelen bizim ileride gerçeklerimiz olucaktır.Zaten inanmayanlarla işimiz olmaz bize inanan adamlar lazım .Atatürk'te zamanında senin gibi vatanı kurtarmak hikaye deseydi şimdi ingiliz mandası olurduk çok şükür inanmış davasına vatanı kurtardı silah arkadaşları ile birlikte.Bahçeli bey'in hiçbir şeyi olmuyorum ama senin gibi atıp tutmuyorum görüşmüşlüğüm vardır teşkilat başkanı sıfatınla hepsi bu.

---> Eski Mhp-Yeni Mhp

Bahçeli Bey arkadaşın mı nereden biliyorsun amacını ? Kaç kez bahçeli bey ile görüşme imkanın oldu ? Karşısına geçip iki laf kelam ettin mi ?MHP'nin başına teröristleri el altından savunan adam falan geçemez.Doktrin-teşkilat kurgusu içerisinde dediğin bir şey söz konusu olamaz.Sana hikaye gelen bizim ileride gerçeklerimiz olucaktır.Zaten inanmayanlarla işimiz olmaz bize inanan adamlar lazım .Atatürk'te zamanında senin gibi vatanı kurtarmak hikaye deseydi şimdi ingiliz mandası olurduk çok şükür inanmış davasına vatanı kurtardı silah arkadaşları ile birlikte.Bahçeli bey'in hiçbir şeyi olmuyorum ama senin gibi atıp tutmuyorum görüşmüşlüğüm vardır teşkilat başkanı sıfatınla hepsi bu.
Ettiğin Kelamın Şeklini Yapma Bari :D
Ne Olmuş Konuştuysan,Tanıdın Mı Adamı
Yaptıklarından Anlaşılıyor Ne Olduğu
Bahçeliye Ülkücü Diyorsan
Seninle Konuşacak Birşeyim Yok Benim.
Eski Ülkücüler Yani Esas Ülkücülere Bak Bakıyım Bi.

---> Eski Mhp-Yeni Mhp

Ettiğin Kelamın Şeklini Yapma Bari :D
Ne Olmuş Konuştuysan,Tanıdın Mı Adamı
Yaptıklarından Anlaşılıyor Ne Olduğu
Bahçeliye Ülkücü Diyorsan
Seninle Konuşacak Birşeyim Yok Benim.
Eski Ülkücüler Yani Esas Ülkücülere Bak Bakıyım Bi.
Eski ülkücü diye birşey olamaz.Bu eşya mı eskisin bu dava eskimez bu davanın eskisi yenisi olmaz.Göreceli kavramlar bunlar sana göre ülkücü olmayabilir bana göre ülkücü o değişir.Mhp'ye oy vermeyip davayı terkedenler bahçeliyi eleştirirken komik oluyor.Bir yerde kötülerin varlığına inanıyorsan orayı terketmezsin savaşırsın sen hakim olana kadar.Dava adamı olmak bunu gerektirir.

---> Eski Mhp-Yeni Mhp

Eski ülkücü diye birşey olamaz.Bu eşya mı eskisin bu dava eskimez bu davanın eskisi yenisi olmaz.Göreceli kavramlar bunlar sana göre ülkücü olmayabilir bana göre ülkücü o değişir.Mhp'ye oy vermeyip davayı terkedenler bahçeliyi eleştirirken komik oluyor.Bir yerde kötülerin varlığına inanıyorsan orayı terketmezsin savaşırsın sen hakim olana kadar.Dava adamı olmak bunu gerektirir.
Eski Ülkücü Diye Bir Kavram Öyle Bi Varkiii

Eskinin Ülkücülerine Bak
Adamlar Gerçekten Dava İçin Yaşamışlar.
Ülkücülük Kavramı Yozlaşmıştır.
Ülkücülük Ülkü Ocaklarında Toplanıp Ona Buna Dayak Atmak Ve Bilimum Gereksiz İşler.

Eski Ülkücüler Derken Eskiden Ülkücü Olup Şimdi Değişenleri Demiyorum.
Ülkücülüğü Gerçek Anlamıyla yaşayan Ve Hala İçinde O Şevk Ve Arzuyu Taşıyanları Diyorum.

---> Eski Mhp-Yeni Mhp

adam barajın düşürülmesini istiyor %10 luk oyu bile alamayacağını düşünüypr
şuaki duruma bakarsak chp ile mhp nin pek bir farkı kaldığını düşünmüorum

---> Eski Mhp-Yeni Mhp

Kardeşim senin başbuğun bile ben ülkücü adayıyım ülkücü değilim diyor sen doktrinden bahsedip nasıl ülkücüyüm diyorsun?

Bu ne perhiz bu ne lahana?

Rahmetli yazıcıoğlu derdi;

Herkes ülkücüyüm der fakat herkes alperenciyim diyemez diye..

Haklıymış.

Kendisini birkez daha burdan saygıyla anıyorum.

Mekanı cennet olsun

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri