---> Erzurumlu Ünlüler anası ve babasına bakacan :vala_02: Bana göre rizeli neysa.
'-DamLa Bayan Üye 6 Ağu 2013 #21 ---> Erzurumlu Ünlüler ~ Maktûl ~' Alıntı: anası ve babasına bakacan Genişletmek için tıkla ... :vala_02: Bana göre rizeli neysa.
---> Erzurumlu Ünlüler ~ Maktûl ~' Alıntı: anası ve babasına bakacan Genişletmek için tıkla ... :vala_02: Bana göre rizeli neysa.
Sibel1 Bayan Üye 6 Ağu 2013 #22 ---> Erzurumlu Ünlüler '-DamLa' Alıntı: :vala_02: Bana göre rizeli neysa. Genişletmek için tıkla ... kıyamam... bak ben de Ankarada doğup büyüdüm ama Erzurumluyum aslen.. çünkü annem babam oralı... tıpkı Deniz Gezmiş gibi
---> Erzurumlu Ünlüler '-DamLa' Alıntı: :vala_02: Bana göre rizeli neysa. Genişletmek için tıkla ... kıyamam... bak ben de Ankarada doğup büyüdüm ama Erzurumluyum aslen.. çünkü annem babam oralı... tıpkı Deniz Gezmiş gibi
Director23 Banned 6 Ağu 2013 #23 ---> Erzurumlu Ünlüler Başta Nene Hatunumuz dan , Yusuf Ziya Arpacığın dan Deniz Gezmişine kadar çok önemli isimler çıkmış Dadaşlar dan.
---> Erzurumlu Ünlüler Başta Nene Hatunumuz dan , Yusuf Ziya Arpacığın dan Deniz Gezmişine kadar çok önemli isimler çıkmış Dadaşlar dan.
Sibel1 Bayan Üye 6 Ağu 2013 #24 ---> Erzurumlu Ünlüler Director23' Alıntı: Başta Nene Hatunumuz dan , Yusuf Ziya Arpacığın dan Deniz Gezmişine kadar çok önemli isimler çıkmış Dadaşlar dan. Genişletmek için tıkla ... çok şükür bilen biri yorum attı... teşekkürler gakgoş.
---> Erzurumlu Ünlüler Director23' Alıntı: Başta Nene Hatunumuz dan , Yusuf Ziya Arpacığın dan Deniz Gezmişine kadar çok önemli isimler çıkmış Dadaşlar dan. Genişletmek için tıkla ... çok şükür bilen biri yorum attı... teşekkürler gakgoş.