erkekte nasıl bir vücut istersiniz?

erkekte nasıl bir vücut istersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    15
---> erkekte nasıl bir vücut istersiniz?

Adam gibi adam olsun yeter. :) Ama kaslı olsa da fena olmaz yani :p

Ben de fit bir vücut diyorum. Kaslı erkek de güzel görünür ancak abartılmadığı sürece ama cevabım fifti fit :D

Ben de fit bir vücut diyorum. Kaslı erkek de güzel görünür ancak abartılmadığı sürece ama cevabım fifti fit :D

Admin kusura bakmazsan bir şey söylemek istiyorum alıntı yapıp altına bay işaretini iyi güzel koymuşsun ancak amacı çözemedim. Orada sadece bayanlar anketi oylayabilir ya da yorum yapabilir diye bir yazı görmedim. Bir erkek nasıl bir vücuda sahip olsun istersiniz sorusuna nacizane fikrimi sunmak istedim kendimden yola çıkarak. :)

Admin kusura bakmazsan bir şey söylemek istiyorum alıntı yapıp altına bay işaretini iyi güzel koymuşsun ancak amacı çözemedim. Orada sadece bayanlar anketi oylayabilir ya da yorum yapabilir diye bir yazı görmedim. Bir erkek nasıl bir vücuda sahip olsun istersiniz sorusuna nacizane fikrimi sunmak istedim kendimden yola çıkarak. :)

anket sorusu bir erkek nasıl bir vucuda sahip olsun istersınızmı iyi bak

yoksa erkekte nasıl bir vücut istersiniz mi ? :)

Hiç yakıştımı 4MinoRMacH1Né bu sanaxD

filozof.. hadi okuluna canım :)

Bu soruya yorum yapan tek erkek ben değilim dikkatini çekti mi bilmiyorum ama göründüğü kadarıyla bir kişi daha var neyse uzatmaya değecek bir konu değil devam edebilirsiniz...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri