Özellikle son dönemde iyice artan bu olaylara siz nasıl bakıyorsunuz.Yani bir evde karşı cinsinizle kalır mısınız ?
![]() |
![]() |
Bornozla Televizyonun Karşısında Oturamadıktan Sonra Evde Kalmanın Ne Anlamı Var?
Kalmam, Kaldırtmam.
Him. Haberlerde okudum. Ogrenci evlerinde kalan bir koz. Dogurdugi cocugun kafasini govdesinden ayirip buz dolabinda saklamis.
Yazik! Canice katledilen bebek dile gelip diyemiyor "sucum ne?" Diye.
Herkes ayni degil. Ogrenci evinde yasagi koyarsin gider parkta otelde yapar vs.
Ama ortami kolay olmus baska zor olmus baska. Yani ortami uygun olmadiginda belki birseyden korkar yapmaz bi hata. Ama ortam uygun oldumu yapacagi hatayai kokaylasitirir nu imkani sunar.
Seytan bos durmuyor maalesef.
Tv.de en cok duydugum sey. Kurtajdan doguma kadar karisiyor diyorlar.
Kirtaj konusunu tartismak bile istemiyorum. Benim bedenim benim karaeim diye birsey yok. Korunup korunmamak senin kararin olabikir. Coxuk ana rahmine dustugi anda senin vucudun senlikten cikiyorsun. Bir can daha var ve onunda bu canda hakki var.
Normal dogum yap dedi diyede kiziyorsuniz ama normal dogumda bir kadinin ici temizleniyor hatta hastaliklari ve timor filan varsa bebekle beraber cikan ikizi ile birlikte temizlenirken yani saglikli iken sezeryanda hepsi icinde kaliyor.
Kotu birseymi normal doguma tesvik etmek? Neden saglikli birsey icin insanlar karsi duyuyor anlamis degilim.
Kepek ekmekte ayni.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.