Erkekli Kızlı Aynı Evde Kalır Mısınız ?

Karşı Cinsle Aynı Evde Kalır Mısınız ?

• Evet

Oy: 14 46.7%
  • Hayır

Oy: 16 53.3%

• Kullanılan toplam oy
    30

Mr.NavyBlue

Essalâtü hayrün minen-nev
Kayıtlı Üye
Özellikle son dönemde iyice artan bu olaylara siz nasıl bakıyorsunuz.Yani bir evde karşı cinsinizle kalır mısınız ?

---> Erkekli Kızlı Aynı Evde Kalır Mısınız ?

Kalmam, bana ters.

Bornozla Televizyonun Karşısında Oturamadıktan Sonra Evde Kalmanın Ne Anlamı Var?

Kalmam, Kaldırtmam.

kalmam kalanada mai olmam

Dışarda arkadaşlık yeterli kalmam.

ne kadar yakın olduğuma bağlı.
çocukluk arkadaşımın evinde çok kalırım. Ama 2 ayda tanıdığım insanın evinde zor kalırım.

Evet neden olmasın. Bu yakınlığa, samimiyete ve karşılıklı güvene bağlı.

Cinsiyet ayrımı yapmıyorum kız arkdaşlarımda gelir sevgilimde gelir kız kardeşimde gelir kalır
KİME NE...

Samimiysem kalırım,kişilikte bitiyor her şey

Him. Haberlerde okudum. Ogrenci evlerinde kalan bir koz. Dogurdugi cocugun kafasini govdesinden ayirip buz dolabinda saklamis.

Yazik! Canice katledilen bebek dile gelip diyemiyor "sucum ne?" Diye.
Herkes ayni degil. Ogrenci evinde yasagi koyarsin gider parkta otelde yapar vs.

Ama ortami kolay olmus baska zor olmus baska. Yani ortami uygun olmadiginda belki birseyden korkar yapmaz bi hata. Ama ortam uygun oldumu yapacagi hatayai kokaylasitirir nu imkani sunar.
Seytan bos durmuyor maalesef.

Tv.de en cok duydugum sey. Kurtajdan doguma kadar karisiyor diyorlar.
Kirtaj konusunu tartismak bile istemiyorum. Benim bedenim benim karaeim diye birsey yok. Korunup korunmamak senin kararin olabikir. Coxuk ana rahmine dustugi anda senin vucudun senlikten cikiyorsun. Bir can daha var ve onunda bu canda hakki var.
Normal dogum yap dedi diyede kiziyorsuniz ama normal dogumda bir kadinin ici temizleniyor hatta hastaliklari ve timor filan varsa bebekle beraber cikan ikizi ile birlikte temizlenirken yani saglikli iken sezeryanda hepsi icinde kaliyor.
Kotu birseymi normal doguma tesvik etmek? Neden saglikli birsey icin insanlar karsi duyuyor anlamis degilim.
Kepek ekmekte ayni.

Him. Haberlerde okudum. Ogrenci evlerinde kalan bir koz. Dogurdugi cocugun kafasini govdesinden ayirip buz dolabinda saklamis.

Yazik! Canice katledilen bebek dile gelip diyemiyor "sucum ne?" Diye.
Herkes ayni degil. Ogrenci evinde yasagi koyarsin gider parkta otelde yapar vs.

Ama ortami kolay olmus baska zor olmus baska. Yani ortami uygun olmadiginda belki birseyden korkar yapmaz bi hata. Ama ortam uygun oldumu yapacagi hatayai kokaylasitirir nu imkani sunar.
Seytan bos durmuyor maalesef.

Tv.de en cok duydugum sey. Kurtajdan doguma kadar karisiyor diyorlar.
Kirtaj konusunu tartismak bile istemiyorum. Benim bedenim benim karaeim diye birsey yok. Korunup korunmamak senin kararin olabikir. Coxuk ana rahmine dustugi anda senin vucudun senlikten cikiyorsun. Bir can daha var ve onunda bu canda hakki var.
Normal dogum yap dedi diyede kiziyorsuniz ama normal dogumda bir kadinin ici temizleniyor hatta hastaliklari ve timor filan varsa bebekle beraber cikan ikizi ile birlikte temizlenirken yani saglikli iken sezeryanda hepsi icinde kaliyor.
Kotu birseymi normal doguma tesvik etmek? Neden saglikli birsey icin insanlar karsi duyuyor anlamis degilim.
Kepek ekmekte ayni.

O öğrenci yurdunda değil bizzat devletin kendi yurdunda olmuştur.

Denizli Kredi Yurtlar Kurumu...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri