---> Erkeklere kupe yakisir mi?? Yakıştırmam , Takmasınıda İstemem.
SimSiyah Bayan Üye 13 Kas 2010 #141 ---> Erkeklere kupe yakisir mi?? Yakıştırmam , Takmasınıda İstemem.
WizKhalifa Kayıtlı Üye 5 Tem 2011 #144 ---> Erkeklere kupe yakisir mi?? Bizim burda da var delikanlı adama yakışmaz diyip Höt dendiğinde abi ayağı çeken Ben takmıyorum takmamda yakışmaz yani kişiden kişiye değişir.
---> Erkeklere kupe yakisir mi?? Bizim burda da var delikanlı adama yakışmaz diyip Höt dendiğinde abi ayağı çeken Ben takmıyorum takmamda yakışmaz yani kişiden kişiye değişir.
iSTiSNa Bayan Üye 5 Tem 2011 #145 ---> Erkeklere kupe yakisir mi?? kisiye göre degisir, sorun olmaz yani.
LaZZkopateLLa Bayan Üye 5 Tem 2011 #147 ---> Erkeklere kupe yakisir mi?? bazılarına yakışır...benim onayımdan geçmesi lazım
ELaSu Bayan Üye 5 Tem 2011 #151 ---> Erkeklere kupe yakisir mi?? Kendini bilen Erkek Adama Küpe yakismaz !
SLd Bayan Üye 6 Tem 2011 #152 ---> Erkeklere kupe yakisir mi?? Yakışmaz. Erkek dediğin biraz da sert olsun yani küpe fln olmuyo
CaSuaL @ |+ Onursal Üye +| Gold 6 Tem 2011 #153 ---> Erkeklere kupe yakisir mi?? Adam Gibi Takana Yakışır..
Laviinya Bayan Üye 10 Tem 2011 #155 ---> Erkeklere kupe yakisir mi?? SLd' Alıntı: Yakışmaz. Erkek dediğin biraz da sert olsun yani küpe fln olmuyo Genişletmek için tıkla ... aynen
---> Erkeklere kupe yakisir mi?? SLd' Alıntı: Yakışmaz. Erkek dediğin biraz da sert olsun yani küpe fln olmuyo Genişletmek için tıkla ... aynen
H HaDeS Kayıtlı Üye 10 Tem 2011 #156 ---> Erkeklere kupe yakisir mi?? evet ben hala takiyorumm.. yakisiyor kanimca da yas 30 bu arad a
qmz Bayan Üye 11 Tem 2011 #157 ---> Erkeklere kupe yakisir mi?? takanlar gücenmesin ama kimseye yakışmıyo ya cidden