yakışana gayet güsel yakışıyo valla
dr_hunter Banned 9 May 2007 #42 WolF' Alıntı: muhaha ankette yakışır dien çıkmamış Genişletmek için tıkla ... ben yakısır dedım ama yanlışlıkla tabikide bazı erkılere yakısır
WolF' Alıntı: muhaha ankette yakışır dien çıkmamış Genişletmek için tıkla ... ben yakısır dedım ama yanlışlıkla tabikide bazı erkılere yakısır
The1 Kayıtlı Üye 5 Ağu 2007 #48 kanuni67' Alıntı: Küpe bayanlar içindir kesinlikle yakışmaz Genişletmek için tıkla ... CahiL oLmayaLım o Eski devirdi ve Gecti .
kanuni67' Alıntı: Küpe bayanlar içindir kesinlikle yakışmaz Genişletmek için tıkla ... CahiL oLmayaLım o Eski devirdi ve Gecti .
son osmanlı Kayıtlı Üye 5 Ağu 2007 #52 bence takan kendine yakıştırıyosa gerisi hiç önemli değil...önemli olan takan insanın kendini mutlu hissediyor olması...gerisi boşşşşş
bence takan kendine yakıştırıyosa gerisi hiç önemli değil...önemli olan takan insanın kendini mutlu hissediyor olması...gerisi boşşşşş
»¦ StilL_Boy ¦« Kayıtlı Üye 31 Ağu 2008 #60 bazilarina yakisir bende takiyordum ama simdi takmiom ee kiz arkadasin olunca söz dinliceksin