Erkeklerdeki mine etek mantığı..

---> Erkeklerdeki mine etek mantığı..

wallaa insanın içinde olcak :D ne giyerse giysin... yoksa pantolonlada gayet mal meydanda :D göztermek isteyen zaten gösteriyo.. etek pantolon fark etmez.. neyse sustum :pp

Pantolonla nasıl bir gösteriş yapılıyor merk ettim doğrusu aşağımı indiriyolar pantolonu xD

Bende dar giyiniyorum açıkçası öyle olduğunuda düşünmüyorum bu devirde bol pantolonmu kaldı hem

Etekten kastım gidipte onu kadın çorabıyla giyersen bu mal sergilemesi olur

Uzun zamandır giymiyorum :) Düşünmüyorumda Erkeklerin ßöyle ßir anlayışı varmıdır onuda ßilmiyorum... ßnm için önemli olan 1 kişinin düşüncesi var ondada bu tür ßir düşünce yok sanırım .)

Derin mevzular bunlar :pp
Şahsen mini etek giymenin bacaklarını göstermekle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Kendime yakıştırdığım şeyi giyerim kim karışır ?
Bir kere anam babam laf etmezken sevgiliye ne oluyor ?
Babamın soyadını taşıyorsam bana bi tek o karışabilir.
Tamam kıskanıyor olabilir anlarımda ben nerde nasıl giyineceğimi,
oturup kalkmasını vs. bildikten sonra gereksiz kısıtlamalar bunlar.
Ayrıca yanımdayken girebilirsin lafını çok saçma buluyorum.
Ben o cümlenin altında farklı anlamlar ararım arkadaş.
Haa bide o mini etek giyildiğinde bakan insanlarında sevgilisine,anasına,bacısına mini eteği yasaklayan insanlar olduğuna eminim ben.
O da onların terbiyesizliği oluyor işte.

Herzaman derim Bir Bayan giyilcek zamani ve Yeri kendisi BilmeLi buna sevgilisi asLa müdale bile etmemeli.....

Deniz gidersiniz orda ilgi bile cekmez bir mini etek ama Alisveris merkezine gidersiniz orda göze batar ilgi cekmeye baslarsiniz .......

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri