Erkekler nokta,kadınlar soru işaretimi?

---> Erkekler nokta,kadınlar soru işaretimi?

Çok saçma bence bunla neyi ima etmek istemişki anlamadım şahsen :)

nokta kendi başına bir anlama sahiptir ama soru işareti noktasız olamaz..kadınların erkekler olmadan eksik olduklarını ama erkeklerin kadınlara ihtiyaç duymadan da yaşayabileceğini iddia etmiş diyerek kızları kızdırmak istemem :D

. ? eminim gülben bunu kastetmemiştir ama ben işime geldiği gibi yorumladım :)tahminimce gülben bunu söylerken erkeklerin daha net olduklarını kesin karar werdiklerini kadınların daha duygusal ve kararsız olduklarını kastetti :S

erkeklerin kolay anlaşılabilirliğini ve kadınların karmaşıklığını ( ki yüzyıllardır dile getirilen klişedir bu) ifade etmek istemiş olacakki böyle ucuz bir benzetme yapmış( diyorum ben). bu tür konulara gelecek yorumların ne denli çeşitli olduğunu göstermek için noktanın yuvarlaklığından da konuya müdahale edilebilir diyerek erkekleri kızdırmak istemem =)=)=)

Kaale aymasın siz o uyuzu... :p

erkeklerin kolay anlaşılabilirliğini ve kadınların karmaşıklığını ( ki yüzyıllardır dile getirilen klişedir bu) ifade etmek istemiş olacakki böyle ucuz bir benzetme yapmış( diyorum ben). bu tür konulara gelecek yorumların ne denli çeşitli olduğunu göstermek için noktanın yuvarlaklığından da konuya müdahale edilebilir diyerek erkekleri kızdırmak istemem =)=)=)

cok doqru soLedın canım :)

hahaha bayıldım

Bence şöLe demek istemiş

ErkekLer kesin,kararLı

KadınLarda ? işareti yane hep probLem hep probLem :D

Doqruda söLemiş :2:

aynen katılıorum ;)

bu sözden birÇok anLam çıkartıLabiLir..en iyiSi anLamını kendiSine sormak:D

benim çıkardığım anLam ; erkekLerin her zaman noktalayıcı olduğunu keSin ve kararLı oLduğunu kadınLarın iSe beLirSiz ve karmaŞık bir yaşamLarı oLduğunu ima etmiş

bir başka anLam iSe Türk Edebiyatı'ndaki noktalama iŞaretLeri..nokta her zaman cümLenin sonuna geLir..yani son cümLeyi o söyLer ve bitirir..herşey onun iStediği gibidir..soru iŞareti iSe buna boyun eğmektir:Dyani kararsız kaLmak ve kabuLLenmektir noktayı . . ;)

nokta kendi başına bir anlama sahiptir ama soru işareti noktasız olamaz..kadınların erkekler olmadan eksik olduklarını ama erkeklerin kadınlara ihtiyaç duymadan da yaşayabileceğini iddia etmiş diyerek kızları kızdırmak istemem :D

eger bunu söylemek istemisse katılıyorum :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri