A$Koliq ^^
Bayan Üye
Gülben ergen bir röpörtajında bunu söyledi..Siz bu sözüne katılıyormusunuz ?
erkeklerin kolay anlaşılabilirliğini ve kadınların karmaşıklığını ( ki yüzyıllardır dile getirilen klişedir bu) ifade etmek istemiş olacakki böyle ucuz bir benzetme yapmış( diyorum ben). bu tür konulara gelecek yorumların ne denli çeşitli olduğunu göstermek için noktanın yuvarlaklığından da konuya müdahale edilebilir diyerek erkekleri kızdırmak istemem =)=)=)
erkeklerin kolay anlaşılabilirliğini ve kadınların karmaşıklığını ( ki yüzyıllardır dile getirilen klişedir bu) ifade etmek istemiş olacakki böyle ucuz bir benzetme yapmış( diyorum ben). bu tür konulara gelecek yorumların ne denli çeşitli olduğunu göstermek için noktanın yuvarlaklığından da konuya müdahale edilebilir diyerek erkekleri kızdırmak istemem =)=)=)
nokta kendi başına bir anlama sahiptir ama soru işareti noktasız olamaz..kadınların erkekler olmadan eksik olduklarını ama erkeklerin kadınlara ihtiyaç duymadan da yaşayabileceğini iddia etmiş diyerek kızları kızdırmak istemem
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.