Erkekler Nihayet Erkeksi Görünecek!

ashli

Bayan Üye
Türk erkeği her geçen gün modaya daha çok ilgi duyuyor. Beymen Satın Alma ve Ürün Direktörü Polat Uyal yeni trendleri anlattı

Tek tip erkekler eskilerde kaldı, şimdi trendleri kendi tarzına uyarlayan özgür Türk erkeklerini görüyoruz sokaklarda. Kimi jean’in paçalarını kıvırıp mokasenlerini çorapsız giyiyor, kimi slim fit takımını ince örgü kravatıyla tamamlıyor. Henüz İtalyan erkekleri kadar şık ve özgün değiller belki ama, moda konusunda birkaç yıl öncesine göre büyük gelişme kaydettikleri kesin. Hatta erkek okurlarımız, onlara yönelik konulara daha az yer verdiğimi söyleyerek e-mail yağmuruna tutuyorlar beni. Haksız da sayılmazlar, artık kadınlar kadar ilgililer modayla. Bu yüzden bu hafta, Türkiye’nin en şık giyinen erkeklerinden olan Beymen Satın Alma ve Ürün Direktörü Polat Uyal ile erkek modasının geleceğini ve sonbahar-kış trendlerini konuştuk.

Erkek modasında her geçen gün büyük değişiklik yaşanıyor. Bu sezon neler var?

Yeni sezonda nostaljik ürünlerin günümüze uyarlanmış, daha giyilebilir versiyonları var. Doğal yaşama gönderme yapan kıyafetlerin önem kazanması, doğayı şehre getirme çabası bunda etkili oldu. Geçmiş sezonlarla bu kışı karşılaştıracak olursak; bu sezon daha maskülen bir görüntü ön planda. Kadın ile erkek arasındaki sınırlar da daha keskin.

Türk erkeği modayla giderek daha çok ilgileniyor sanki, haksız mıyım?

Kadınların modaya ilgisi arttıkça erkekler de trendleri daha çok takip etmeye başlıyor. Bu bir tür yansıma, yani kadınların etkisi büyük.

Peki Türk erkekleri yeniliklere ne kadar açık?

Avrupalı erkeklere oranla yeniliklere biraz daha kapalılar. Değişimler daha yavaş oluyor, bir trendin kabul görmesi birkaç sezon sürebiliyor. Türk erkeğinin alışveriş kültürü ihtiyaca yönelik. Ama bu da hızla değişiyor. Türkiye’de erkeklerin en büyük eksiklerinden biri aksesuvarlar; tamamlayıcı ürünlere çok önem vermiyorlar.

Kış gardırobunuzda neler olmalı?

Beymen’in sonbahar-kış erkek koleksiyonundan bahseder misiniz biraz?


Modern, şehirli ve trendleri takip eden erkeklere hitap ediyor. Biz her sezon, sunduğumuz ürün gamını rahat ve şık modellerle genişletmeye önem veriyoruz. Bu kıyafetler iş hayatında olduğu kadar hafta sonları da fark yaratmak isteyenler için tasarlanıyor. Kış koleksiyonundaki astarsız paltolar, flanel kumaşların kullanıldığı pantolonlar, saç örgülü triko hırkalar, yün kravatlar ve süet botlar; hem maskülen hem de rahat bir tarzın en temel parçaları. Ağırlıklı olarak devetüyü, açık gri, füme, mor, lacivert ve haki tonları var.

Sezonun yeniliği: Çoban kabanı

Yeni sezonun olmazsa olmazları neler?


Paltolar ve dış giyim, yeni sezonda uzun zamandır olmadığı kadar önem kazanıyor. Militer görünümlü uzun “duffle” (çoban) kabanlar, bir beden büyükmüş gibi duran kesimler bu kış ilk kez karşımıza çıkıyor. Bahsettiğim “şehirden kaçış” temasına paralel olarak kalın trikolar, kaz tüyü yelek ve montlar, oduncu gömlekler ve bunlarla giyilebilecek botlar çok moda.

Sezonun trendlerini her yaşta ve tarzda erkek uygulayabilir mi, yoksa bazı kurallar var mı?

2010-2011 kış sezonunun en büyük avantajı şu: Giyilebilir ürünler ve maskülen görüntü ön planda olduğu için herhangi bir kısıtlama yok. Bundan önceki sezonlarda ince siluetler ön plandaydı ve her erkeğin bu tarzı benimsemesi pek mümkün olmuyordu.
 
---> Erkekler Nihayet Erkeksi Görünecek!

ya aslında konuya bakıp geçecektim sadece ama başlık çok kışkırtıcı. erkekler nihayet erkeksiz gözükecek derken, beymen hayatımıza girene kadar erkeksi değil miydik?

ayrıca beymen bence süper bir marka değil, beymene gelene kadar bir sürü erkek giyim markası var...
 
---> Erkekler Nihayet Erkeksi Görünecek!

ya aslında konuya bakıp geçecektim sadece ama başlık çok kışkırtıcı. erkekler nihayet erkeksiz gözükecek derken, beymen hayatımıza girene kadar erkeksi değil miydik?

ayrıca beymen bence süper bir marka değil, beymene gelene kadar bir sürü erkek giyim markası var...

Onlar da kendi reklamlarını yapcaklar sonuçta ;)
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
vozol
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst