Erkekler Bukadar yalancı mı ?

3gKhNn5

Kayıtlı Üye
3376_507761069268986_61940012_n.jpg

Erkekler gerçekten bu üç yalanı kullanıyor mu?
bence erkeklerın gunahıını almış bob dylan
bir insan sevmedıgı birine senı sevıyorum demezki. !

Bide kızlara bakya hep iyilik melekleri xD

olay basit arkadaşlar bu konuda ne düşünüyorsunuz çok merak ettim konuyu bu yüzden açtım..
Ve sizin söylediğiniz bu tarz yalanlar varmı ?

Son düzenleme:
---> Erkekler Bukadar yalancı mı ?

Belirtilen 3 Erkek yalanın da , samimi olmayarak kullandığım tek cümle "Özür Dilerim" dir .

Bunu da artık olay daha fazla büyük boyutlara taşınmasın diye , hatayı kendimde kabul buyurur ve içimden gelmeyerek de olsa özür dilerim .

Güzel konu olmuş kardeşim +rep :)

Belirtilen 3 Erkek yalanın da , samimi olmayarak kullandığım tek cümle "Özür Dilerim" dir .

Bunu da artık olay daha fazla büyük boyutlara taşınmasın diye , hatayı kendimde kabul buyurur ve içimden gelmeyerek de olsa özür dilerim .

Güzel konu olmuş kardeşim +rep :)
sen olay büyümesin diye söylüyorsun. senı bu duruma sokanlar asıl özür dilemesı gerekenler utansın kardeşim
sağolasın kardeşim bende sana rep verim :vala_02:

erkeklerın adını çıkartan zaten [MENTION=152507]Stinko[/MENTION] bütün bu yalanları o söylüyodur kesın :D

Kadınlar iyiyim ben demişse bilinki iyi değildir

Hayır kızmadım demişse gözüne gözükmeyin yada gönül alın bilinki çok kızmış

Seni Sevmiyorum demişse nettir sevmiyor ;)

Kadinlarinki ilk 2 si dogru leylmiranin acikladigi gibi ama 3. Seviyorum dedimse seviyorumdur :) sevmedigim birine seviyorum demem.

[MENTION=158901]3gKhNn5[/MENTION] hadeee ordann bee :D ben yalan nasıl söylenır onu bıle bılmem kı :D

Kadınlar iyiyim ben demişse bilinki iyi değildir

Hayır kızmadım demişse gözüne gözükmeyin yada gönül alın bilinki çok kızmış

Seni Sevmiyorum demişse nettir sevmiyor ;)

anlamadııgmda o zaten neden tripcana vuruyolar hemen direk söyleseler olmuyormu iyi değilim ve kızdım belkı hersey daha iyi olur hem anlaşılmayı beklıyorlar :)

Son düzenleme:

Üzmek istemedim kısmında cidden yalan söylüyor erkekler. Yapıp edip üzmek istemedim diyorlar. Halbuki karşılarındaki kişinin düşüncelerini hiç umursamıyorlar. Bencillik var sanırım yapılarında biraz. Bir kadının hayatını etkileyen bir olaya bir erkek aman ne var sanki! diyebiliyor. Bir şeyler oluyor cidden oluyor.
Ama kadınların yalanlarına yüzde yüz katılıyorum. Bir kadın kimseye belli etmek istemiyorsa iyiyim ben der.

Durum böyle. :)

anlamadııgmda o zaten neden tripcana vuruyolar hemen direk söyleseler olmuyormu iyi değilim ve kızdım belkı hersey daha iyi olur hem anlaşılmayı beklıyorlar :)

Bize göre Söyledikten sonra anlamı kalmıyor sen bilip bulup çözeceksin o kadar zor değil aslında tripcana bağlamamızın sebebi bizim duygularımız sizlerden daha karışık ve yoğun çünkü aynı anda kalp ve beyinle birlikte düşünüyoruz bunlar bilimsel olarak açıklandı o kadar karmaşıklık yaradılışımızdan da kaynaklı ;) bazen biz bile bu durumdan rahatsız olabiliyoruz...

yalancı yalanı söyleyemeyen adama denir,söyleyebilen adama yalancı diyemezsin cünkü söyleyebilmiştir:D

kadın yalan söylemekle ilgili donanımı cok oldugu için rahatlıkla söyleyebilir zaten tespit edemizsin...

Bize göre Söyledikten sonra anlamı kalmıyor sen bilip bulup çözeceksin o kadar zor değil aslında tripcana bağlamamızın sebebi bizim duygularımız sizlerden daha karışık ve yoğun çünkü aynı anda kalp ve beyinle birlikte düşünüyoruz bunlar bilimsel olarak açıklandı o kadar karmaşıklık yaradılışımızdan da kaynaklı ;) bazen biz bile bu durumdan rahatsız olabiliyoruz...

erkeklerın işi zor be valla sen şimdi böyle anlatınca yukarıdakı üç yalanıda söyler tabi bu erkek :D çok yoruluyoruz :865323:

bence erkekler bu 3 yalanı kullanıyor hemde sık sık :D

Üzmek istemedim kısmında cidden yalan söylüyor erkekler. Yapıp edip üzmek istemedim diyorlar. Halbuki karşılarındaki kişinin düşüncelerini hiç umursamıyorlar. Bencillik var sanırım yapılarında biraz. Bir kadının hayatını etkileyen bir olaya bir erkek aman ne var sanki! diyebiliyor. Bir şeyler oluyor cidden oluyor.
Ama kadınların yalanlarına yüzde yüz katılıyorum. Bir kadın kimseye belli etmek istemiyorsa iyiyim ben der.

Durum böyle. :)

ne güzel anlattın öyle :)

bence erkekler bu 3 yalanı kullanıyor hemde sık sık :D

sen erkeklerin günahını alıyorsun :865323:

Kadınlar daha profesyonel yalan konusunda​

Çok doğru söyledin üstat ;)
Cem yılmazın bir show'u vardı hatta kadınlar ve yalan konusuyla ilgili profesyonel diyince o aklıma geldi ;)

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber bypuff
Geri