Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
---> 2012 Nickleri, 2012 İmzalık Sözler, 2012 Aşk Nickleri, 2012 Forum İmzaları
`Ben sadece fazlasıyla ciddiye almıştım küçükken babamın bana birini üzdüğümde söylediği o sözü.
"Kendini karşındakinin yerine koy." Ve ilk
başlarda bunu o kadar çok yapmıştım ki bir gün dönüş yolunu yani
"kendimi" bulamadım.`` Hakan Günday .
Yan yana yürümeyelim diye dar yapılmıştı kaldırımlar.Ve yine yan yana yürümeyelim diye dar kafalıydı insanlar. Ve sırf dardı diye kafalar düşünmeyi bırakıp sevmeyi denedik sarılmak yakar bizi deyip aşkı hep uzaktan sevdik.
' Charles Bukowski '
Çok sevdim onu . Tertemiz sevdim. - Kahraman TazeoğLu .
Gözden ırak gönülden de ırak olur mu efendim?
-Hayır olric. yüreğinde bi yer açıp oraya oturttuğun her kimse seninle birlikte gider her yere
-Ben kötü birimiyim efendim?yüreğimde giden onca insanın yüreğinde bir yerim olduğuna neden inanmakta zorlanıyorum?
-onlar gerçekten gittiği içindir olric.
Oğuz ALtay --
“Aşk bir oyun değildir elbet; ama iki kişiyle oynanır nasılsa. Kuralı ise basit: İyi olan her zaman kaybeder aslında…” Sunay Akın
Kapalı bir sandığın içinde günışığına çıkmayı bekleyen
kıymeti bilinmemiş bir define değilim ben
Hakkımda soracağın her sorunun cevabı üç aşağı beş yukarı sende saklı zaten.
Beni keşfetmeye çalışmanı da keşfettiğini sanmanı da istemem
Tanımak zorunda değiliz birbirimizi daha bir arpa boyu tanıyamamışken kendimizi.
Seninle güzel nefes almak.
Senin nefes aldığını bilmek güzel.
Aşk seninle güzel.
Güzel olan biziz aslında.
Anlamını yitirmiş kelimeler seninle anlam buluyor.
Sevgi sözcükleri bir sana güzel.
Ve sen ilelebet bana özel
~
Sorun ne biliyor musun? Sorun senin gerçekleştirmek için çırpındığın hayallerini başkalarının bakkaldan ekmek almaya gidiyormuşçasına kolay gerçekleştirmesi. Hem de hiç hak etmeden.
Bazen mesajlarıma cevap vermediğin için sana sinirleniyorum”uyuyordum” diyorsun ve uyurkenki halin gözümün önüne geliyor.Öyle masumsun ki tüm kızgınlığım bir anda geçiyor.