Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
---> 2012 Nickleri, 2012 İmzalık Sözler, 2012 Aşk Nickleri, 2012 Forum İmzaları
Her gidişin bir öLüş ÖyLe derin öyle geniş Aç bu kaLbi gör bak seni sevmek neymiş!... bu kaçıncı pişmanLığım aLdanışım aşka Derya dibindeki yangınLar kadar vahimsin Keskin poyrazLar gibi soğuk zaLimsin! ''bu firar veda boyu sürer yokLuğun Heryer kor ateşten şimdi ibadet'' biLinmez ne kadar off dayanır yürek Ne güzeLdi o günLer! Ne büyüktü hayaLLer! SöyLe ne oLdu bitti şimdi değişti!
Kördüğüm olmuşum çözemedi kimse ] derdimi bilene 10 puan işte ben neyim bulamadım sana takılayım ben anlatır hüznümü özlü bu cümlem belki bir gün gelecek özleyeceksin ne yapıyor ne ediyorum ben kendimi kaybettim gözyaşım aktı yollara düsüp aşkımı aradım yalnızım hala sensiz bu oda tadı tuzu olmuyor bari sen ağlama [ yalnızım yine kendimi tutamadım ] ..yorgunum ağladı gözlerim bakma asil bu yaşlar.. [ ♥ ]
Soğudum artık gidiyorum" dedi.. Öyleyse giderken Adamlığımı "Kar" say dedim..Dondu .
- Şimdi tüm eski sevgililerim, Lütfen alan kodunuzu girmeden gidiniz ! Hiçbirinizin nerede yaşadığını bilmek istemiyorum ! - Ben ağlarken yanımda yoksan,, Ben gülerken gölge yapma". - İlkokul hocam anlamdığın bişy olursa utanma sor evladım derdi Tüm cesaretimle soruyorum gidişini anlayamadım bir daha gidermsn?
Ben uyurken hep resmin beni sever. Avunmak zor ! Kendinden emin değilsen 'Sevme ! Bensiz mutluysan, Hep Öyle kal . . Sana her an Kavuşmam 'Elzem. Ben bu yangını Söndürmem ! Dünya kerhanesinde 'Bakire değilsin Tecavüz edenler var, Gözlerimde sağanak yağışla Kalbim krizin bekçisi Olmuş.
Hayatımızın yarısını uyuyarak geçiriyoruz, diğer yarısınıda uyutuLarak ! - "Onları öfkeme layık bulmuyorum. Öfkem bana ait bir şey. Yakın hissetmediğim birine nasıl gösteririm onu ?
- Nasılsın alfabenin 30.cu harfi? Karaktersiz misin hala? - İnsanoğlu değilmiydi aşkın gözünü kör eden ? Peki şimdi niye ağlıyoruz , o bizi görmüyo ki ?