---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ DüzeLmiş Kolay geLsin :)
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #841 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ DüzeLmiş Kolay geLsin
Lilith Daughter of the Void Admin 11 Kas 2011 #842 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Kalbinin yerinde buzdolabı olan insanlar var.
Lilith Daughter of the Void Admin 11 Kas 2011 #843 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Sevmeyi nanköre öğretemezsin.
Lilith Daughter of the Void Admin 11 Kas 2011 #844 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Ne kadar mı sevdiim? -Hiç haketmediğin kadar
Lilith Daughter of the Void Admin 11 Kas 2011 #845 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Ne olacak sev gitsin dediler.. Sevdim, gitti.
Lilith Daughter of the Void Admin 11 Kas 2011 #846 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Derdim senle değil , sensizlikle. ..
Lilith Daughter of the Void Admin 11 Kas 2011 #847 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Dünya üzerindeki tek erkeksin bana göre .Diğerleri sadece insan.
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Dünya üzerindeki tek erkeksin bana göre .Diğerleri sadece insan.
Lilith Daughter of the Void Admin 11 Kas 2011 #848 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Dokunabilecek kadar yakın , konuşamayacak kadar uzak ..
Lilith Daughter of the Void Admin 11 Kas 2011 #849 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Yoruldum sevmeni beklemekten.
Lilith Daughter of the Void Admin 11 Kas 2011 #850 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Bazen de bir şarkı dinlersin, sevdiğin adamdan daha çok acıtır .
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Bazen de bir şarkı dinlersin, sevdiğin adamdan daha çok acıtır .
Lilith Daughter of the Void Admin 11 Kas 2011 #851 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ İnsanlar küçüldüler.. yoksa sığamayacaklardı dünyaya..
Lilith Daughter of the Void Admin 11 Kas 2011 #852 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Ayrılığın dozunu arttırıp hobilerime bir yenisini daha ekledim. Amatörce gülüp profesyonelce acı çekiyorum..
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Ayrılığın dozunu arttırıp hobilerime bir yenisini daha ekledim. Amatörce gülüp profesyonelce acı çekiyorum..
Lilith Daughter of the Void Admin 11 Kas 2011 #853 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Deprem sonrası Japonlar binalarının sağlamlığıyla biz ise kurtarma ekiplerimizin başarılarıyla övünüyoruz. Bu işte bir yanlışlık olmalı!
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Deprem sonrası Japonlar binalarının sağlamlığıyla biz ise kurtarma ekiplerimizin başarılarıyla övünüyoruz. Bu işte bir yanlışlık olmalı!
Lilith Daughter of the Void Admin 11 Kas 2011 #854 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ El alem film yapıp Rambosunu kahraman yapar Bizimkiler film yapıp Padişahını zampara yapar
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ El alem film yapıp Rambosunu kahraman yapar Bizimkiler film yapıp Padişahını zampara yapar
Lilith Daughter of the Void Admin 11 Kas 2011 #855 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ -hava çok soğuk değil mi ? + birde sensizken gör.
Lilith Daughter of the Void Admin 11 Kas 2011 #856 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Sen ağlayarak yazarsın o gülerek okur ..
Lilith Daughter of the Void Admin 11 Kas 2011 #857 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Ve küfür, gözyaşının ağızdan akmasıdır bazen.
Lilith Daughter of the Void Admin 11 Kas 2011 #858 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Mademki benli hayat sana kafes kadar dar, uç ozaman uçabildiğin kadar.
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Mademki benli hayat sana kafes kadar dar, uç ozaman uçabildiğin kadar.
Lilith Daughter of the Void Admin 11 Kas 2011 #859 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Yalnızca aşka düşenin düşlerine serilir yüreğin büyüttüğü güller... Dikeni battı mı; gönül çok sevdiğini gül yapraklarıyla gömer!"
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Yalnızca aşka düşenin düşlerine serilir yüreğin büyüttüğü güller... Dikeni battı mı; gönül çok sevdiğini gül yapraklarıyla gömer!"
Lilith Daughter of the Void Admin 11 Kas 2011 #860 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Bu gece yine seninle uyuyacağım sen başkasıyla uyurken...