---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Teşekkürler:)) Hoş ifadeler
Efsunkar Bayan Üye 5 Kas 2011 #741 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Teşekkürler) Hoş ifadeler
Lilith Daughter of the Void Admin 5 Kas 2011 #742 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ İnsan ! Nefsine kul oldu. Kurtaramadım... Yandı Yandım... Kurtulamadım.
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ İnsan ! Nefsine kul oldu. Kurtaramadım... Yandı Yandım... Kurtulamadım.
Lilith Daughter of the Void Admin 5 Kas 2011 #743 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Efsunkar' Alıntı: Teşekkürler) Hoş ifadeler Genişletmek için tıkla ... Önemli değil ben teşekkür ederim'de; Repi siz mi verdiniz? :H ------------------------------ Korkar oldum soruların gölgesinden! Ademden emanet şu kamburumu Ve Züleyhadan kalma aşkımı Sormayın anlayamazsınız... Yansımalar
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Efsunkar' Alıntı: Teşekkürler) Hoş ifadeler Genişletmek için tıkla ... Önemli değil ben teşekkür ederim'de; Repi siz mi verdiniz? :H ------------------------------ Korkar oldum soruların gölgesinden! Ademden emanet şu kamburumu Ve Züleyhadan kalma aşkımı Sormayın anlayamazsınız... Yansımalar
Lilith Daughter of the Void Admin 5 Kas 2011 #744 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ İnanmadan söylenilen her söz Birgün vicdan yargıcı tarafından müebbete çarptırılır... Yansımalar
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ İnanmadan söylenilen her söz Birgün vicdan yargıcı tarafından müebbete çarptırılır... Yansımalar
Lilith Daughter of the Void Admin 5 Kas 2011 #745 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Suskun diyor ya insanlar sana Duyan olur mu sanki kaf dağından bakınca… Yansımalar
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Suskun diyor ya insanlar sana Duyan olur mu sanki kaf dağından bakınca… Yansımalar
Lilith Daughter of the Void Admin 5 Kas 2011 #746 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Kusurlu bir insanın en büyük kusuru Kusursuz olacağını sanması değil miydi? Yansımalar
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Kusurlu bir insanın en büyük kusuru Kusursuz olacağını sanması değil miydi? Yansımalar
Lilith Daughter of the Void Admin 5 Kas 2011 #747 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Bu güneş mi bana düşman ışımakta İçimdeki karanlık mı bana seni sormakta… Yansımalar
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Bu güneş mi bana düşman ışımakta İçimdeki karanlık mı bana seni sormakta… Yansımalar
Lilith Daughter of the Void Admin 5 Kas 2011 #748 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Gönüldür bu! Dinlemezsen eğer Vur kırılsın Devir yıkılsın. Yansımalar
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Gönüldür bu! Dinlemezsen eğer Vur kırılsın Devir yıkılsın. Yansımalar
Lilith Daughter of the Void Admin 5 Kas 2011 #749 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Yağmurdu tek istediğim Ey Vefa! Aşk sağanağı şimdi tutulduğum. Yansımalar
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Yağmurdu tek istediğim Ey Vefa! Aşk sağanağı şimdi tutulduğum. Yansımalar
Lilith Daughter of the Void Admin 5 Kas 2011 #750 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Sanma ki daima geleceğini gözler yollarım. Telli duvaklı gelin oluyor şimdi rüyalarım. Yansımalar
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Sanma ki daima geleceğini gözler yollarım. Telli duvaklı gelin oluyor şimdi rüyalarım. Yansımalar
Lilith Daughter of the Void Admin 5 Kas 2011 #751 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Hadi git istediğin yere Özgürsün... Ama elimden tutmalısın Yoksa bu masalda özgürce ölürsün... Yansımalar
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Hadi git istediğin yere Özgürsün... Ama elimden tutmalısın Yoksa bu masalda özgürce ölürsün... Yansımalar
Lilith Daughter of the Void Admin 5 Kas 2011 #752 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Susmam! Sadece en suskun yanıma denk düştü hayat Ben bundan sonra susamam... Yaşamın kerteriz defterine düşüyorum tüm notlarımı Bundan sonra hayat sükutun en işlek yanına düşmesin diye... Yansımalar
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Susmam! Sadece en suskun yanıma denk düştü hayat Ben bundan sonra susamam... Yaşamın kerteriz defterine düşüyorum tüm notlarımı Bundan sonra hayat sükutun en işlek yanına düşmesin diye... Yansımalar
Lilith Daughter of the Void Admin 5 Kas 2011 #753 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ -Birisine yabancılaşmanın en kötü biçimi yanında oturuyor olup ona hiçbir zaman ulaşamayacağını bilmektir. Gabriel Garcia Marquez
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ -Birisine yabancılaşmanın en kötü biçimi yanında oturuyor olup ona hiçbir zaman ulaşamayacağını bilmektir. Gabriel Garcia Marquez
Lilith Daughter of the Void Admin 5 Kas 2011 #754 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Kimbilir kaç kişi senin zarif hallerini sevdi Kaç kişi güzelliğini sevdi Belki gerçek aşkla; belki değil Ama bir tek kişi seni sevdi. Bir tek kişi değişen yüzündeki hüznü sevdi. William Butler Yeats Son düzenleme: 5 Eyl 2012
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Kimbilir kaç kişi senin zarif hallerini sevdi Kaç kişi güzelliğini sevdi Belki gerçek aşkla; belki değil Ama bir tek kişi seni sevdi. Bir tek kişi değişen yüzündeki hüznü sevdi. William Butler Yeats
Lilith Daughter of the Void Admin 5 Kas 2011 #755 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Bugün yani şimdiyi yani anı unutmak aslında ne acı verici değil mi? Dücane Cündioğlu
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ Bugün yani şimdiyi yani anı unutmak aslında ne acı verici değil mi? Dücane Cündioğlu
Lilith Daughter of the Void Admin 6 Kas 2011 #756 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ "Belki hiç birşey yolunda gitmedi; Ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi!" Che Guevara
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ "Belki hiç birşey yolunda gitmedi; Ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi!" Che Guevara
Lilith Daughter of the Void Admin 6 Kas 2011 #757 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ "Ne kadar değişirsen değiş.. İlk nerede mutlu olduysan, hep oraya çevirirsin kafanı!" J. Christophe
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ "Ne kadar değişirsen değiş.. İlk nerede mutlu olduysan, hep oraya çevirirsin kafanı!" J. Christophe
Lilith Daughter of the Void Admin 6 Kas 2011 #758 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ İstediğin kadar namaz kıl, sadaka ver... Güven aşılayıpta yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada veremezsin.
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ İstediğin kadar namaz kıl, sadaka ver... Güven aşılayıpta yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada veremezsin.
Lilith Daughter of the Void Admin 6 Kas 2011 #759 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ "Bağlanmaya bir türlü cesaret edemezsin; ama ondan tamamen kopmayı da beceremezsin, sürünür gidersin.."
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ "Bağlanmaya bir türlü cesaret edemezsin; ama ondan tamamen kopmayı da beceremezsin, sürünür gidersin.."
Lilith Daughter of the Void Admin 6 Kas 2011 #760 ---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ İnsan ulaşamadığı herşeyin "delisi", Ulaştığı herşeyin "nankörüdür".
---> Yüreğimiи hatırıиa seviyorum seиi.. ♥ İnsan ulaşamadığı herşeyin "delisi", Ulaştığı herşeyin "nankörüdür".