Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kalbimle gurur duyuyorum; Çalındı, kırıldı, yandı, kandırıldı ama hala çalısıyor. Aslanım benim.
Karım, yaklaşmakta olan yıldönümümüz için çaktırmadan ayak yapıyordu .. "Üç sani...yede hızla 0 dan, 100 ye çıkabilen bir nesne istiyorum" dedi, Bir baskül aldım ona!.
Konusacaksan öyle bir konuş ki, inanayım. Ağlatacaksan öyle bir ağlat ki, susmay...ayım. Gideceksen öyle bir git ki, ölümüne unutayım. Ama seveceksen öyle bir sev ki, konuşsanda, gitsende, ağlatsanda seni yüreğimde yaşatayım...
İlk Defa Gittiğim Bir Şehir Gibisin Sevgili.. Önce Bi Yabancılık,Sonra Bi Alışka...nlık, Sonrada Bağımlılık Yaratıyorsun Ve Ben Sana Ait Olmadığım Halde Memleketim Gibi Seviyorum Seni...
Kim bilir; masalınızın kahramanı, başka bir hikayenin figüranı olmaya gitmiştir ...belki de. Değer mi gitmesine, gitmezdi değmese... [Nazım Hikmet Ran]