---> ♥ι|_ Biтm℮z Demiiѕtiiй _|ι♥ Seviyorum derken ~ El Oldun yar ´´
Lilith Daughter of the Void Admin 1 Kas 2011 #481 ---> ♥ι|_ Biтm℮z Demiiѕtiiй _|ι♥ Seviyorum derken ~ El Oldun yar ´´
Lilith Daughter of the Void Admin 1 Kas 2011 #482 ---> ♥ι|_ Biтm℮z Demiiѕtiiй _|ι♥ Avuçlarına beddualar bıraktım . Adam olduğunda lütfen üzerine alın !*
---> ♥ι|_ Biтm℮z Demiiѕtiiй _|ι♥ Avuçlarına beddualar bıraktım . Adam olduğunda lütfen üzerine alın !*
Lilith Daughter of the Void Admin 1 Kas 2011 #483 ---> ♥ι|_ Biтm℮z Demiiѕtiiй _|ι♥ “ Hepimiz varoluşumuza bir anlam ararız. Kundak ile kefen arasındaki şeyin adı ömürdür hayat değ...il... Hayatı biraz da kendimiz yaparız...”
---> ♥ι|_ Biтm℮z Demiiѕtiiй _|ι♥ “ Hepimiz varoluşumuza bir anlam ararız. Kundak ile kefen arasındaki şeyin adı ömürdür hayat değ...il... Hayatı biraz da kendimiz yaparız...”
Lilith Daughter of the Void Admin 1 Kas 2011 #484 ---> ♥ι|_ Biтm℮z Demiiѕtiiй _|ι♥ Bir vapur uzaklaşıyor iskeleden yine yetişemediğim.. Sevgilim benim mi adımlarım kısa geldi bu aşka yoksa sen mi gitmek için çok hızlı hareket ettin ?
---> ♥ι|_ Biтm℮z Demiiѕtiiй _|ι♥ Bir vapur uzaklaşıyor iskeleden yine yetişemediğim.. Sevgilim benim mi adımlarım kısa geldi bu aşka yoksa sen mi gitmek için çok hızlı hareket ettin ?
Lilith Daughter of the Void Admin 1 Kas 2011 #485 ---> ♥ι|_ Biтm℮z Demiiѕtiiй _|ι♥ Kalbimde bıraktığın bu acı çok derin. O yüzden yanımda & yarınımda Y.O.K yerin !
---> ♥ι|_ Biтm℮z Demiiѕtiiй _|ι♥ Kalbimde bıraktığın bu acı çok derin. O yüzden yanımda & yarınımda Y.O.K yerin !
Lilith Daughter of the Void Admin 1 Kas 2011 #486 ---> ♥ι|_ Biтm℮z Demiiѕtiiй _|ι♥ Kaybedecek Neyin kaldıkı Nefesinden başka.. Hayat bir cukur sen bir adımcı.. At adımını düş Çukura ..
---> ♥ι|_ Biтm℮z Demiiѕtiiй _|ι♥ Kaybedecek Neyin kaldıkı Nefesinden başka.. Hayat bir cukur sen bir adımcı.. At adımını düş Çukura ..
Lilith Daughter of the Void Admin 1 Kas 2011 #487 ---> ♥ι|_ Biтm℮z Demiiѕtiiй _|ι♥ Hayat Bu ya .. Mahveder İnsanı Mesutken ~ AğLamamak eLimde DeğiL ! Her şeyimi Kaybederken ` #
---> ♥ι|_ Biтm℮z Demiiѕtiiй _|ι♥ Hayat Bu ya .. Mahveder İnsanı Mesutken ~ AğLamamak eLimde DeğiL ! Her şeyimi Kaybederken ` #
Lilith Daughter of the Void Admin 1 Kas 2011 #488 ---> ♥ι|_ Biтm℮z Demiiѕtiiй _|ι♥ Herşeyi Ögrendikte Birşeyi Öğrenemedik - Zaten En Büyük Hatayı Orda Yaptık - Bizi Sileni Neden Daha Çok Sevdik ?
---> ♥ι|_ Biтm℮z Demiiѕtiiй _|ι♥ Herşeyi Ögrendikte Birşeyi Öğrenemedik - Zaten En Büyük Hatayı Orda Yaptık - Bizi Sileni Neden Daha Çok Sevdik ?
Lilith Daughter of the Void Admin 1 Kas 2011 #489 ---> ♥ι|_ Biтm℮z Demiiѕtiiй _|ι♥ Hangisine ağLamaLıyım ? Hayatımın icine sıçan Kişinin beni bi çırpıda siLdiğine mi ? Onca yaptığına rağmen onu siLemediğime mi?
---> ♥ι|_ Biтm℮z Demiiѕtiiй _|ι♥ Hangisine ağLamaLıyım ? Hayatımın icine sıçan Kişinin beni bi çırpıda siLdiğine mi ? Onca yaptığına rağmen onu siLemediğime mi?
Lilith Daughter of the Void Admin 1 Kas 2011 #490 ---> ♥ι|_ Biтm℮z Demiiѕtiiй _|ι♥ Bir bilet istiyorumsadece gidiş olsun. Çocukluğun saflığına gidip orda yaşamam gerek..
---> ♥ι|_ Biтm℮z Demiiѕtiiй _|ι♥ Bir bilet istiyorumsadece gidiş olsun. Çocukluğun saflığına gidip orda yaşamam gerek..
Lilith Daughter of the Void Admin 1 Kas 2011 #491 ---> ♥ι|_ Biтm℮z Demiiѕtiiй _|ι♥ Yalnızdım. ~ Herşey üzerime yürürken yalnızdım. Biriktirdiğim tüm umutlarımı bir fırtına çaldığında Yada şimşekler acımasızca çaktığında Bu uzun yolculuğun duraklarında Yalnızdım.
---> ♥ι|_ Biтm℮z Demiiѕtiiй _|ι♥ Yalnızdım. ~ Herşey üzerime yürürken yalnızdım. Biriktirdiğim tüm umutlarımı bir fırtına çaldığında Yada şimşekler acımasızca çaktığında Bu uzun yolculuğun duraklarında Yalnızdım.
Lilith Daughter of the Void Admin 1 Kas 2011 #492 ---> ♥ι|_ Biтm℮z Demiiѕtiiй _|ι♥ Sadece s u s u y o r u m. . Kimsenin hiçbir hatasını yüzüne vurmadan ”iyiyim” deyip geçiyorum. .
---> ♥ι|_ Biтm℮z Demiiѕtiiй _|ι♥ Sadece s u s u y o r u m. . Kimsenin hiçbir hatasını yüzüne vurmadan ”iyiyim” deyip geçiyorum. .
Deniz kızı Bayan Üye 3 Kas 2011 #493 ---> ♥ι|_ Biтm℮z Demiiѕtiiй _|ι♥ "Belki yagmura da gerek kalmazdı İnsanlar bu kadar kirli olmasaydı.." __ +rep
---> ♥ι|_ Biтm℮z Demiiѕtiiй _|ι♥ "Belki yagmura da gerek kalmazdı İnsanlar bu kadar kirli olmasaydı.." __ +rep
Lilith Daughter of the Void Admin 3 Kas 2011 #494 ---> ♥ι|_ Biтm℮z Demiiѕtiiй _|ι♥ Sağol tatlım. Son düzenleme: 3 Kas 2011
Lilith Daughter of the Void Admin 3 Kas 2011 #495 ---> ♥ι|_ Biтm℮z Demiiѕtiiй _|ι♥ A n l a t m a !! Siyahtır keşkelerin secdesine düşen dualar, Ve hep ihtimalsizdir ! Gecikince kirletilmiş eyvahlar...
---> ♥ι|_ Biтm℮z Demiiѕtiiй _|ι♥ A n l a t m a !! Siyahtır keşkelerin secdesine düşen dualar, Ve hep ihtimalsizdir ! Gecikince kirletilmiş eyvahlar...
Lilith Daughter of the Void Admin 3 Kas 2011 #496 ---> ♥ι|_ Biтm℮z Demiiѕtiiй _|ι♥ Sözlerimi anlamaya çalışmayın, bundan sonra ben ne dersem 'O'...
Lilith Daughter of the Void Admin 3 Kas 2011 #497 ---> ♥ι|_ Biтm℮z Demiiѕtiiй _|ι♥ Seni öldürmek en iyisi be sevgili; en azından nerede yattığını bilirim.!!
---> ♥ι|_ Biтm℮z Demiiѕtiiй _|ι♥ Seni öldürmek en iyisi be sevgili; en azından nerede yattığını bilirim.!!
Lilith Daughter of the Void Admin 3 Kas 2011 #498 ---> ♥ι|_ Biтm℮z Demiiѕtiiй _|ι♥ Giderken Sana ' Hoşçakal ' Demek İstedim.. İhanetin Aklıma Geldi Hos Çakal diyebildim.
---> ♥ι|_ Biтm℮z Demiiѕtiiй _|ι♥ Giderken Sana ' Hoşçakal ' Demek İstedim.. İhanetin Aklıma Geldi Hos Çakal diyebildim.
Lilith Daughter of the Void Admin 3 Kas 2011 #499 ---> ♥ι|_ Biтm℮z Demiiѕtiiй _|ι♥ Keşke aşkı kutuplarda yaşasak. Tek gecelik bir 'aşk' bile yaşasak 6 ay sürer...
---> ♥ι|_ Biтm℮z Demiiѕtiiй _|ι♥ Keşke aşkı kutuplarda yaşasak. Tek gecelik bir 'aşk' bile yaşasak 6 ay sürer...
Lilith Daughter of the Void Admin 3 Kas 2011 #500 ---> ♥ι|_ Biтm℮z Demiiѕtiiй _|ι♥ Tek Parça GeLdim diye Darbé Almadım Sanma...