Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben sevmek sen. Tarzanca biliyorsun AŞKı bu yüzden çok sevdim seni ben.. Ey tertemiz her diLde sev beni sen... Şiirimin gizli öznesi..Adını sormasınlar bana Söyleyemem..
Ayıramıyorum bu karanlıkta ihanetinizden sevginizi. Tek bildiğim var! yetmese de almalıyım bir nefes yalandan! başımı kaldırıp… g e r ç e k y a ş a m a. . .
## éLLerimde saLınır Kent,Soyunur zaman, Ah hér yér nasıL da küL,sis,Duman.. AsıLı kaLır aşK,Acı KimLiğime yapışır Yutkunamam yaşamı, Dünya Boğazımda kaLır..
Hangi bakışa dokundun da; Gülüşünü saklamadın bana? Benimdi sandım kadife bir uykuda büyütürken huzurumu Sanmalarım hangi yabancı söze vuruldu böylesine? En fazla sensiz gibi *en az sensizlik kadar bu ömrüm * Küf kokuyor caddeler Virajlarında boğuluyorum. Ağıtlar kendi kendini yakıyor! / Kırılıp dökülüyorum yavaş yavaş! /
- Ben bir kızım, ve sen erkek. Ya ilk mesajı sen atarsın yada bugün hiç konuşmayız.
- Ben bir erkeğim. Ya bugün ilk mesajı sen atarsın yada diğerleriyle konuşurum...