---> Erkek Olmaktan Gurur Duydugunuz Şeyler ? xD
S salse Kayıtlı Üye 29 Eki 2011 #23 ---> Erkek Olmaktan Gurur Duydugunuz Şeyler ? asla başımda dolaşan aile üyelerimin olmayşı kız oğlanları hariç
---> Erkek Olmaktan Gurur Duydugunuz Şeyler ? asla başımda dolaşan aile üyelerimin olmayşı kız oğlanları hariç
T torredo23 Banned 24 Tem 2012 #25 ---> Erkek Olmaktan Gurur Duydugunuz Şeyler ? valla bizim bu gün ne giysem diye derdimiz olmuyor
S Stinko Kayıtlı Üye 14 Haz 2013 #27 ---> Erkek Olmaktan Gurur Duydugunuz Şeyler ? Sakalımmm ehueheue gerçii yenii nesil gızlarındaa sakalı bıyığı var ama aklıma başka bısı gelmedı sımdlık
---> Erkek Olmaktan Gurur Duydugunuz Şeyler ? Sakalımmm ehueheue gerçii yenii nesil gızlarındaa sakalı bıyığı var ama aklıma başka bısı gelmedı sımdlık
B0LdP1L0t Banned 2 Mar 2014 #28 ---> Erkek Olmaktan Gurur Duydugunuz Şeyler ? Erkekde Askerlik Yapıp Gurur Duyacagımız şey Başkada Aklıma gelmiyor suan
---> Erkek Olmaktan Gurur Duydugunuz Şeyler ? Erkekde Askerlik Yapıp Gurur Duyacagımız şey Başkada Aklıma gelmiyor suan
M Massacre Kayıtlı Üye 18 May 2014 #29 ---> Erkek Olmaktan Gurur Duydugunuz Şeyler ? askerlik , gece dışarı cıkma, kimsenin 18den sonra hesap soramaması , özgürlük , istediğinle birlikte olabilme
---> Erkek Olmaktan Gurur Duydugunuz Şeyler ? askerlik , gece dışarı cıkma, kimsenin 18den sonra hesap soramaması , özgürlük , istediğinle birlikte olabilme
A avrupafatihi92 Kayıtlı Üye 24 Ara 2014 #31 ---> Erkek Olmaktan Gurur Duydugunuz Şeyler ? Kesinlikle sakalımı taramak.
F furkan066 Kayıtlı Üye 6 Nis 2015 #32 ---> Erkek Olmaktan Gurur Duydugunuz Şeyler ? Hep derler ya kadın olmak erkeklikten zor diye, hiç katılmıyorum
---> Erkek Olmaktan Gurur Duydugunuz Şeyler ? Hep derler ya kadın olmak erkeklikten zor diye, hiç katılmıyorum
Apocalypse RUFUS Kayıtlı Üye 6 Eyl 2015 #35 ---> Erkek Olmaktan Gurur Duydugunuz Şeyler ? Kızlara göre daha özgür olmak
endLesS Webmaster 15 Mar 2016 #38 ---> Erkek Olmaktan Gurur Duydugunuz Şeyler ? İyi bir eş olabilirim. Kardeşimin mükemmel bir abisiyim. Kısmet olursa iyi bir baba olabilirim. Amca'da olabiliyorum, dayı da.
---> Erkek Olmaktan Gurur Duydugunuz Şeyler ? İyi bir eş olabilirim. Kardeşimin mükemmel bir abisiyim. Kısmet olursa iyi bir baba olabilirim. Amca'da olabiliyorum, dayı da.
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 15 Mar 2016 #39 ---> Erkek Olmaktan Gurur Duydugunuz Şeyler ? Commander' Alıntı: yaratılıştan üstün olmak. Genişletmek için tıkla ... Allah allah : )
---> Erkek Olmaktan Gurur Duydugunuz Şeyler ? Commander' Alıntı: yaratılıştan üstün olmak. Genişletmek için tıkla ... Allah allah : )