---> Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı? fark etmez.. insan olsun kafi
sStars Banned 5 Eki 2013 #21 ---> Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı? fark etmez.. insan olsun kafi
Heretic. Erd Bayan Üye 7 Eki 2013 #22 ---> Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı? Farketmez.
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 7 Eki 2013 #24 ---> Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı? hayır
Araf Bayan Üye 7 Eki 2013 #25 ---> Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı? Hayatıma alacagim insan ise eger ( Benim anlasacagim insan ehl-i sunnet olmali. ) Normal arkadas ise; Ateist haric hangi dinden dilden irktan olursa fark etmez.
---> Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı? Hayatıma alacagim insan ise eger ( Benim anlasacagim insan ehl-i sunnet olmali. ) Normal arkadas ise; Ateist haric hangi dinden dilden irktan olursa fark etmez.
ELaSu Bayan Üye 7 Eki 2013 #26 ---> Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı? Hayir Arkadaslikda sorun degil müslüman olmamasi...
---> Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı? Hayir Arkadaslikda sorun degil müslüman olmamasi...
Lalim Bayan Üye 13 Eki 2013 #28 ---> Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı? Benim icin önemlidir. Olmali evet.
A ayParcasi Bayan Üye 16 Eki 2013 #29 ---> Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı? kendi istedini secer..
Farkedmez Tanrı TÜRK'ü Korusun! Kayıtlı Üye 2 Ara 2013 #30 ---> Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı? Hayır. Herkes kendisinin inancını yaşar.
XPeke Kayıtlı Üye 2 Ara 2013 #31 ---> Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı? herkesin inancı yada inançsızlıgı ayrıdırç hic önemi yokk...
---> Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı? herkesin inancı yada inançsızlıgı ayrıdırç hic önemi yokk...
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 2 Ara 2013 #32 ---> Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı? benim için özel bir anlam ifade etmiyorsa farketmez. ama özel bir anlamı varsa Evet olmalı.
---> Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı? benim için özel bir anlam ifade etmiyorsa farketmez. ama özel bir anlamı varsa Evet olmalı.
G Gökbörü Kayıtlı Üye 3 Ara 2013 #33 ---> Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı? fark yapmaz
Apocrypha Bayan Üye 3 Ara 2013 #34 ---> Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı? Zorunda değil.
BadMatmazel توغبه Prenses 4 Ara 2013 #35 ---> Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı? Kesinlikle Evet
SoulfulSoul Kayıtlı Üye 8 Ara 2013 #36 ---> Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı? Evet.Benim diğer yarım, beni tamamlayacak kişi olacak çünkü.
---> Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı? Evet.Benim diğer yarım, beni tamamlayacak kişi olacak çünkü.
1Lost Bayan Üye 8 Ara 2013 #37 ---> Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı? Erkek arkadaştan ne anlamam gerekiyor acaba :deli: Zamane müslümanlarının gayri müslimlerden pek farkı yok ancak müslüman olması adettendir.
---> Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı? Erkek arkadaştan ne anlamam gerekiyor acaba :deli: Zamane müslümanlarının gayri müslimlerden pek farkı yok ancak müslüman olması adettendir.
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 11 Ara 2013 #39 ---> Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı? Kesinlikle.
Doubleist Kayıtlı Üye 14 Ara 2013 #40 ---> Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı? Hayır, kendi tercihi