Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı?
G Gökbörü Kayıtlı Üye 15 Eyl 2013 #2 ---> Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı? onemı yokk
H Herkes Bayan Üye 21 Eyl 2013 #3 ---> Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı? Bu kişi sevgili modundaysa Müslüman olmak zorunda. Yok kanka dost modundaysa farketmiyor
---> Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı? Bu kişi sevgili modundaysa Müslüman olmak zorunda. Yok kanka dost modundaysa farketmiyor
Pâye Kayıtlı Üye 21 Eyl 2013 #4 ---> Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı? yakında olucak DA:SDsfe
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 21 Eyl 2013 #5 ---> Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı? Evet Olmak Zorunda
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 21 Eyl 2013 #7 ---> Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı? Hayır
sEmih Kayıtlı Üye 21 Eyl 2013 #10 ---> Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı? Her İnsan İster Namazdan Sonra Birilerinin Duasında Olmayı
---> Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı? Her İnsan İster Namazdan Sonra Birilerinin Duasında Olmayı
Skaikru Kayıtlı Üye 21 Eyl 2013 #11 ---> Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı? Bi ara benim bi kız arkadasım vardı ateistti hiç anlaşamıyodum valla. Bu yüzden evet
---> Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı? Bi ara benim bi kız arkadasım vardı ateistti hiç anlaşamıyodum valla. Bu yüzden evet
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 21 Eyl 2013 #12 ---> Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı? sEmih' Alıntı: Her İnsan İster Namazdan Sonra Birilerinin Duasında Olmayı Genişletmek için tıkla ... ++
---> Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı? sEmih' Alıntı: Her İnsan İster Namazdan Sonra Birilerinin Duasında Olmayı Genişletmek için tıkla ... ++
Lilith Daughter of the Void Admin 21 Eyl 2013 #13 ---> Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı? Kendim değilim ki.. olmak zorunda değil, istediğini seçebilir.
---> Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı? Kendim değilim ki.. olmak zorunda değil, istediğini seçebilir.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 21 Eyl 2013 #15 ---> Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı? olsa daha ıyı olur sorun yasamak ıstemem
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 28 Eyl 2013 #19 ---> Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı? İnsan olamadıktan sonra müslüman olmuş,budist olmuş ne önemi var.
---> Erkek/kız arkadaşınız Müslüman olmak zorunda mı? İnsan olamadıktan sonra müslüman olmuş,budist olmuş ne önemi var.