ANKET Erkek eşine ev işlerinde yardım etmeli mi?

Erkek eşine ev işlerinde yardım etmeli mi?

• Evet

Oy: 36 94.7%
  • Hayır

Oy: 1 2.6%
  • Diğer

Oy: 1 2.6%

• Kullanılan toplam oy
    38
---> Erkek eşine ev işlerinde yardım etmeli mi?

Evet ama etmezler.
Emrederler sadece. Islerine geldigindede hanimliligini yap derler ama koskoca peygamber efendimiz Muhammed Mustafa sav efendimiz dahi eisine yardim edermis.

sabah 8 aksam 5 çalıs sonrada gel yardım et.haftanın bir yada 2 gün tatili var gel de yardım et.yardım edeceksem niye evlendim evliliğin amaclarından biride bekar hayatından kurtulmaktır :pp

Dışarıda aslan evde kedi olmanın kimseye zararı olmaz. en güzeli böyle poz vermek zaten. Ben bu olayın canlı örneğiyim. Ama mesele Hatun kişinin dışarıda verdiğimiz pozlara " hadi ordan" gibi eylemler ile bizi bozup bozmayacağı. Şahsen ben baştan konuşuyorum hep . )

Kadın çalışmıyorsa büyük kısımı ona düşer ev işinin ama ben işten geldikten sonra da yardım ederim çünkü bir şeyleri paylaşmak beraber yapmak anlamlıdır, ilişkiyi sağlamlaştırır. (diyene bak :D)

Evet. Hayatı paylaşmak üzere imza atılıyor. Paylaşmayacaksanız o imzayı da atmayın.

Aradabir

benim için mecbur değil ama yardım ederse sevinirim

Bir defa çalışmayacağı için evinde oturacak. İkincisi böyle olsa bile bazı şeyler bazında Evet :)

Gerektiğinde neden etmesin? Düşmanın değilki o.Hayat arkadaşın...

evet eşini gerçekten seviyosa eşine yardımda eder

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri