Erkek eşine ev işlerinde yardım etmeli mi?
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 2 Mar 2013 #7 ---> Erkek eşine ev işlerinde yardım etmeli mi? Evet bızahmet
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 2 Mar 2013 #8 ---> Erkek eşine ev işlerinde yardım etmeli mi? sasırdım formun erkeklerıne bakın hele
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 2 Mar 2013 #10 ---> Erkek eşine ev işlerinde yardım etmeli mi? Benim Açımdan Zorunlu Değil Ama Yardımcı Olması Hoş Bir Davranış Olur ki Peygamber Efendimiz de Bu Konuda Ev İşlerinde Hanımlarına Yardımcı Oluyordu.
---> Erkek eşine ev işlerinde yardım etmeli mi? Benim Açımdan Zorunlu Değil Ama Yardımcı Olması Hoş Bir Davranış Olur ki Peygamber Efendimiz de Bu Konuda Ev İşlerinde Hanımlarına Yardımcı Oluyordu.
yesil83 Bayan Üye 16 Mar 2013 #13 ---> Erkek eşine ev işlerinde yardım etmeli mi? Erkeklerde bu bencillik varken ancak emrederler
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 5 Kas 2013 #18 ---> Erkek eşine ev işlerinde yardım etmeli mi? İşin ucundan tutmalılar az da olsa, evet.
Tiah Bayan Üye 12 Kas 2013 #19 ---> Erkek eşine ev işlerinde yardım etmeli mi? Yeri geldiğinde etmeli
SefilSah Kayıtlı Üye 12 Kas 2013 #20 ---> Erkek eşine ev işlerinde yardım etmeli mi? Yok öyle bir dünya