duzenlendı
ashleeem Bayan Üye 12 Eki 2008 #42 5.SEKER BI COCUKTU bu arada bunlar emo nerdenmı ayırt edebılırızzz emoların tek gozu yokturrr:F:
emojuq_zeynep Bayan Üye 1 Ara 2008 #44 ayyyy bunlar güzelde biraz bana kızı andırdılar aklıma getridiler
isueL Bayan Üye 7 Ara 2008 #47 5. emo çok tatlımış be pirsinkii oliim taksın beni gerçi hiç semem emo erkekleri kızları da sewmem de neyse..
5. emo çok tatlımış be pirsinkii oliim taksın beni gerçi hiç semem emo erkekleri kızları da sewmem de neyse..
MyLastBreath Bayan Üye 8 Ocak 2009 #49 CaN_' Alıntı: bunların erkek olduklarına emınmısınız Genişletmek için tıkla ...
J juna_3m04ever Kayıtlı Üye 23 Şub 2009 #54 ---> Erkek EMO Resimleri - emo boy emo boys wüüühüü sfr harikalar xDwuw yakışıklıdan anladığım bu yane xD xoxo
---> Erkek EMO Resimleri - emo boy emo boys wüüühüü sfr harikalar xDwuw yakışıklıdan anladığım bu yane xD xoxo
sAke Kayıtlı Üye 17 Mar 2009 #55 ---> Erkek EMO Resimleri - emo boy emo boys biri gothick demiş yhaa XD
dadlu sinem Kayıtlı Üye 23 Mar 2009 #56 ---> Erkek EMO Resimleri - emo boy emo boys çok dadlusunsuzz siz yhaa
^^emo qirls^^ Kayıtlı Üye 24 Mar 2009 #57 ---> Erkek EMO Resimleri - emo boy emo boys ir3M.O_-' Alıntı: O0oii çoqq süfélrrR.. x] [( Ama baasıLarı.. :/ )] Genişletmek için tıkla ... :8:
---> Erkek EMO Resimleri - emo boy emo boys ir3M.O_-' Alıntı: O0oii çoqq süfélrrR.. x] [( Ama baasıLarı.. :/ )] Genişletmek için tıkla ... :8:
^^emo qirls^^ Kayıtlı Üye 24 Mar 2009 #58 ---> Erkek EMO Resimleri - emo boy emo boys O0oii çoqq süfélrrR.. x] [( Ama baasıLarı.. :/ )]