---> Erkek çocuk mu kız çocuk mu istersiniz ? Erkek Çocuk.. Çok şükür iki oğlum var
Efsunkar Bayan Üye 26 Eki 2011 #21 ---> Erkek çocuk mu kız çocuk mu istersiniz ? Erkek Çocuk.. Çok şükür iki oğlum var
NorMesut Kayıtlı Üye 27 Eki 2011 #22 ---> Erkek çocuk mu kız çocuk mu istersiniz ? erkek çocuk en büyük hayaLim
'-DamLa Bayan Üye 12 Şub 2012 #25 ---> Erkek çocuk mu kız çocuk mu istersiniz ? Erkek olsun xD Holigan olsun.
parasite Kayıtlı Üye 12 Şub 2012 #26 ---> Erkek çocuk mu kız çocuk mu istersiniz ? sağlıklı olsun da cinsiyeti farketmez.ama yine de bi kızımın olmasını çok isterdim ...
---> Erkek çocuk mu kız çocuk mu istersiniz ? sağlıklı olsun da cinsiyeti farketmez.ama yine de bi kızımın olmasını çok isterdim ...
^^Uğursuz^^ Kayıtlı Üye 12 Şub 2012 #27 ---> Erkek çocuk mu kız çocuk mu istersiniz ? Sağlıklı olsun farketmez..Laf olsun diye demiyorum hasta çocukları olanları görünce seçim yapma hakkımın olmadığını düşünüyorum çünkü..
---> Erkek çocuk mu kız çocuk mu istersiniz ? Sağlıklı olsun farketmez..Laf olsun diye demiyorum hasta çocukları olanları görünce seçim yapma hakkımın olmadığını düşünüyorum çünkü..
Buğra1 Kayıtlı Üye 12 Şub 2012 #29 ---> Erkek çocuk mu kız çocuk mu istersiniz ? İki eli, iki ayagı, iki gözü, iki kulagı, on parmagı, bir burnu olsun. Ha bir de erkek
---> Erkek çocuk mu kız çocuk mu istersiniz ? İki eli, iki ayagı, iki gözü, iki kulagı, on parmagı, bir burnu olsun. Ha bir de erkek
LazTurk53 Kayıtlı Üye 12 Şub 2012 #31 ---> Erkek çocuk mu kız çocuk mu istersiniz ? farketmez sağlıklı olsun daha iyi, doktor olsun daha iyi.
---> Erkek çocuk mu kız çocuk mu istersiniz ? farketmez sağlıklı olsun daha iyi, doktor olsun daha iyi.