Engelliler İçin Kapak Toplama Kampanyası

Buğra1

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar;

Belki çoğumuzun haberinin olmadığı bir kampanya kapak toplama kampanyası. Bu kampanya ile engelli vatandaşlarımız kullanılmış kapaklar (rengi,cinsi ne olursa olsun) ile tekerlekli sandalyeye kavuşuyor. Ben de bu kampanyanın ağ destek ekibinde bulunuyorum. Sizden ricam yolda bulduğunuz, alıp kullandığınız kapakları bir kenarda biriktirip bize göndermeniz yada bağlı olduğunuz belediyeye veya belli şehirlerdeki marketlere teslim etmeniz. 1 kapağın bile önemi bizim için çok büyük.

- Her türlü plastik kapağı kabul ediyoruz.Rengi,boyutu,ezik yada kırık olması önemli değil.

- 250 KG plastik kapak ile 1 tekerlekli sandalye alınıyor.(Yaklaşık 160.000 kapak)

- Topladığınız kapakları bu yılın sonuna kadar aşağıda belirtilen marketlere,kargo firmalarına veya merkezimize bırakmanı önemle rica olunur.

KAPAK TESLİM NOKTALARI

1-) Ege bölgesindeki bütün Migros,Şok,Tansaş,5M ve Macrocenter mağazaları ile * ADANA * ADIYAMAN *ANTALYA *BURDUR *GAZİANTEP * ISPARTA * HATAY(ANTAKYA) *KAHRAMANMARAŞ *MALATYA *MARDİN *MERSİN (İÇEL) MUĞLA * OSMANİYE * ŞANLIURFA* da bulunan Migros,Şok,Tansaş,5M ve Macrocenter şubelerine de bırakabilirsiniz.

2-) Kipa Hipermarket ; * ADAPAZARI KİPA * ANKARA ( POLATLI KİPA, PANORA AVM KİPA ) *ANTALYA KİPA *AYDIN KİPA *BALIKESİR KİPA*DENİZLİ KİPA* EDİRNE (KEŞAN KİPA) *KIRKLARELİ KİPA* KOCAELİ ( DERİNCE KİPA )* MANİSA (TURGUTLU KİPA) * MERSİN KİPA* MUĞLA (BODRUM KİPA) * NEVŞEHİR KİPA * İZMİR (BORNOVA KİPA-BORNOVA FORUM KİPA-ÇİĞLİ KİPA-GAZİEMİR KİPA-BALÇOVA KİPA) *YALOVA KİPA

3- SÖZ KONUSU TESLİM NOKTALARI DIŞINDA KALAN BÖLGELERDE PTT KARGO İLE ANLAŞMA YAPILMIŞ OLUP, 301017592 PTT MÜŞTERİ NUMARASINA " TEK PAKET İLE " 30 KG' A KADAR 5 TL YE GÖNDEREBİLİRSİNİZ.

4- İSTANBUL İÇİN KAPAK TOPLAMA MERKEZİ OLARAK
BUKLA TUR OFİSİ
ADRES : BARBAROS BULVARI.BAHAR SOK.KARANFİL APT.KAT:6 N:12 BEŞİKTAŞ
İLETİŞİM : ÖMER BAYRAKTUTAN
0543 956 53 53 - 0536 459 95 72

---> Engelliler İçin Kapak Toplama Kampanyası

bu arada onlarin hayati gibi degisik bir kategori acilmasi onlar adina beni sahsen uzdu..

nedemek onlarin hayati..onlar ve bizlerin hayatinin altinda hicbir degisiklik yok..tam aksine; onlar bizlerden daha cok bizim hayatimiz..

senin konunun altinda bunuda belirtim.

bu konuna gelince; gecen televizyonda izledim..ogrenicler kapaklari topluyorlar bir valilik vasitasiyla ve ona gore sandelye vs ihtiyaclari aliniyor

buyuk bir INSANLIK Gorevi.

HAydi Turkiye; ;)

Teşekkürler Buğra.))
Güzel bir paylaşım olmuş

teşekkürler bugra..bunu başka yerlerde de paylaşmak lazım bursa ili için teslim noktası yok galiba benmi göremedim acaba ?

bu mavi kapaklar mi?
tr'ye gittigimde biriktirmeye calisirim insaALLAH

Evet forum başlığı yoruma açık

Bizde tiyatro kulübü olarak böyle bir kampanya başlattık. Sene sonuna kadar hedefimiz 100 tekerlekli sandalye inşallah..

Rica ederim arkadaşlar

teşekkürler bugra..bunu başka yerlerde de paylaşmak lazım bursa ili için teslim noktası yok galiba benmi göremedim acaba ?

KONUSU TESLİM NOKTALARI DIŞINDA KALAN BÖLGELERDE PTT KARGO İLE ANLAŞMA YAPILMIŞ OLUP, 301017592 PTT MÜŞTERİ NUMARASINA " TEK PAKET İLE " 30 KG' A KADAR 5 TL YE GÖNDEREBİLİRSİNİZ.

Bazı okul kantinlerinde toplama kutuları mevcut mesela bizim kantindede var biraz duyarlı olunursa yapılamayacak iş değil

Öğrendiğimiz iyi oldu elimizden geleni yaparız imkansız değil :)

evet hesap numaralarını gördüm sadece bursayı gözden kaçırdım mı diye sordum demekki yokmuş...cevremdekileri bilgilendiricem inşallah tekrar teşekkürler

ozaman, burdada biriktirebilirim sanirim, eger ne tur kapak oldugu fark etmiyorsa

2 hafta önce teslim ettik kapakları.Herkesin duyarlı olmasını bekliyoruz.

En basiti evde kullandıgınız su damacana kapakları olabilir.

pet sise kapaklari oluyor yani iste kola,pepsi vb.
burdada biriktirmeye calisacagim...

biriktiriyorum bnde.teşekkürler paylaşım için .

Yesil; dediğin gibi sadece plastik kapaklar
Rica ederim ben teşekkür ettim duyarlılığınız için..

Mavi kapak kampanyasını takip ediyorduk biz bundan haberimiz yoktu. Okulda hatta mavi kapak kutumuz var. Okulu bilgilendiririm bende bu konuda. Teşekkür ederiz.

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber bypuff
Geri