EndLesS yeni !!!!!!!!!!!!

---> EndLesS yeni !!!!!!!!!!!!

geliyoooooooooo :D

8f3d7c285b2c4a1893e8265.jpg

710be46ffd0b4b9292a769a.jpg

nefes kesici değil mi :D:D:D

c7a95a752db6466d9341837.jpg

ne diyebilir? az çok benim resimlerimle uğraşır ama ben bunun 10 katını daha yaparım farketmez :D

Vayy Güzel olmus xD

Frikik cok vermısım xD

Emegıne Saglık bıLader xD

eeth repleri bekliyorum

"ne verirsen elinle, o kaçar gelinle"

Rep İstemek yasaktır :R

Tekrarı halınde ustune grı cızgıyı cekerım xD

popoma kalemle kaş göz çizim gene onu sollar :D

Bu Yoruma gelince ;

Çalışmanı begendım ama bu yorumuna anlam veremıyorum . Benım hıcbı zmaan tıpım var yakısıklıyım gıbısınden bı yorumum olmamıstır kaldı kı ben bıle yorum yapmazken senın bu yorumu yapmaya hakkın yok :rolleyes:

Bi daha bu tarz bı yorum gorursem o popona baska seyler cızerım Nette yayınlamaklada kalmam ..

Muck .

Vayy Güzel olmus xD

Frikik cok vermısım xD

Emegıne Saglık bıLader xD

Rep İstemek yasaktır :R

Tekrarı halınde ustune grı cızgıyı cekerım xD

Bu Yoruma gelince ;

Çalışmanı begendım ama bu yorumuna anlam veremıyorum . Benım hıcbı zmaan tıpım var yakısıklıyım gıbısınden bı yorumum olmamıstır kaldı kı ben bıle yorum yapmazken senın bu yorumu yapmaya hakkın yok :rolleyes:

Bi daha bu tarz bı yorum gorursem o popona baska seyler cızerım Nette yayınlamaklada kalmam ..

Muck .

sinirlenme ganga forumda bi seni severim diğerlerine bukadar ilgi gösterdiimi gördün müa. sevildiğini bil üstüne deil yanına çizgi çekerim! :D

8f3d7c285b2c4a1893e8265.jpg

Ohaa Çok Benziyor .. Bende Diyodum Melih Kime Benziyordu hahaha :kopkop:

Önceden mücoyada söyledim sanada söyleyim : )

Aşırıya kaçacak yorumlar yapma, Ailevi şeyler ekleme , yüzü ekle ıstedıgın yere ama oyle mal mal poz verenlere ekleme benden söylemesi : )

ama bizde sen başlatmıştın yarucum :50:

ugraş kardeşim yap ne olcak ::;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri