---> En yakın arkadaşınızla aynı kişiye aşık olursanız ne yaparsınız ? Ona Söylemem
'Gülümse :D Prenses 5 Ocak 2011 #21 ---> En yakın arkadaşınızla aynı kişiye aşık olursanız ne yaparsınız ? Ona Söylemem
LoKuMuM<3 Bayan Üye 16 Ocak 2011 #22 ---> En yakın arkadaşınızla aynı kişiye aşık olursanız ne yaparsınız ? Açık açık ben o çocuğu seviyorum derim.
---> En yakın arkadaşınızla aynı kişiye aşık olursanız ne yaparsınız ? Açık açık ben o çocuğu seviyorum derim.
'-Gamze Bayan Üye 20 Ocak 2011 #23 ---> En yakın arkadaşınızla aynı kişiye aşık olursanız ne yaparsınız ? LoKuMuM<3' Alıntı: Açık açık ben o çocuğu seviyorum derim. Genişletmek için tıkla ... ßende birLikte bir çözüm buLuruz
---> En yakın arkadaşınızla aynı kişiye aşık olursanız ne yaparsınız ? LoKuMuM<3' Alıntı: Açık açık ben o çocuğu seviyorum derim. Genişletmek için tıkla ... ßende birLikte bir çözüm buLuruz
BravehearTs Kayıtlı Üye 20 Ocak 2011 #24 ---> En yakın arkadaşınızla aynı kişiye aşık olursanız ne yaparsınız ? benim durumum daha kötü arkadaş kendisi için konuşmamı istemişti bende diyememiştim bişey gidip konuşmuştum onun için
---> En yakın arkadaşınızla aynı kişiye aşık olursanız ne yaparsınız ? benim durumum daha kötü arkadaş kendisi için konuşmamı istemişti bende diyememiştim bişey gidip konuşmuştum onun için
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 10 Şub 2011 #25 ---> En yakın arkadaşınızla aynı kişiye aşık olursanız ne yaparsınız ? 5 yıldır konuşmaz olursun...
nissan91 Bayan Üye 10 Şub 2011 #26 ---> En yakın arkadaşınızla aynı kişiye aşık olursanız ne yaparsınız ? öle bişi olmadı ama olsaydı sölemezdm unutrdum
---> En yakın arkadaşınızla aynı kişiye aşık olursanız ne yaparsınız ? öle bişi olmadı ama olsaydı sölemezdm unutrdum