vazgeçemiyorum en son ne zaman kandırıldınız
sevdaseli Bayan Üye 10 Ağu 2017 #1,142 kimse kimseyi kandıramaz herkes kendi kendini kandırır en son ne zaman huzur duydun
MasumNdarem İFT Kayıtlı Üye 10 Ağu 2017 #1,143 en son hafta sonu biraz uyuyunca huzur buldum en son ne zaman tatil yaptın
Fytch Kayıtlı Üye 10 Ağu 2017 #1,144 Bir kaç gün önce arkadaşlarımı gezdirirken En son ne zaman kendine kızdın ?
Fytch Kayıtlı Üye 10 Ağu 2017 #1,146 10 gün önce yanlış rastlamışım En son ne zaman bir kalabalığa açıklamalar yaptın ?
Fytch Kayıtlı Üye 10 Ağu 2017 #1,148 Köpeklerimle oynarken mutlu oluyorum geceleri ancak yanlarında ouyorum. Onlar ve ailem dışında bir mutluuğu hatırlamayalı çok oldu. En son ne zaman net bir karardan yanlış sonuç aldın ?
Köpeklerimle oynarken mutlu oluyorum geceleri ancak yanlarında ouyorum. Onlar ve ailem dışında bir mutluuğu hatırlamayalı çok oldu. En son ne zaman net bir karardan yanlış sonuç aldın ?
Fytch Kayıtlı Üye 10 Ağu 2017 #1,150 Tam gün yahut zaman dilimi belirtemesem de çok olmadı En son ne zaman insanları görünüşleriyle değil düşünceleriyle yargıladın ?
Tam gün yahut zaman dilimi belirtemesem de çok olmadı En son ne zaman insanları görünüşleriyle değil düşünceleriyle yargıladın ?
sevdaseli Bayan Üye 10 Ağu 2017 #1,151 ben insanları görünüşüyle asla yargılamam en son ne zaman isyan ettin
Fytch Kayıtlı Üye 10 Ağu 2017 #1,152 Ergenlik yıllarında saçma sapan düşüncelere. O yıllar dışında bir isyanım olmadı olamaz. En son ne zaman uyumadan önce kendine bir sürü soru sordun ?
Ergenlik yıllarında saçma sapan düşüncelere. O yıllar dışında bir isyanım olmadı olamaz. En son ne zaman uyumadan önce kendine bir sürü soru sordun ?
sevdaseli Bayan Üye 10 Ağu 2017 #1,153 uyumadan önce insan ister istemez sorguluyo yaşananları en son ne zaman kahredip kendi içine kapandın
uyumadan önce insan ister istemez sorguluyo yaşananları en son ne zaman kahredip kendi içine kapandın
Fytch Kayıtlı Üye 10 Ağu 2017 #1,154 içime kapanık bir insan olmasam da kahredişlerimi kimse bilmez. Bu da 1 hafta önce falan nüksetti. En son ne zaman birini gerçekten anlamaya çalıştın ?
içime kapanık bir insan olmasam da kahredişlerimi kimse bilmez. Bu da 1 hafta önce falan nüksetti. En son ne zaman birini gerçekten anlamaya çalıştın ?
sevdaseli Bayan Üye 10 Ağu 2017 #1,155 muatabım olan kişileri daima anlamaya çalışırım zaten en son ne zaman sevinip mutlu oldun
Fytch Kayıtlı Üye 10 Ağu 2017 #1,156 Es Es in hazırlık maçına gittiğimde En son ne zaman herhangi bir düşüncene bir sürü örnek yağdırdın ?
Es Es in hazırlık maçına gittiğimde En son ne zaman herhangi bir düşüncene bir sürü örnek yağdırdın ?
Fytch Kayıtlı Üye 11 Ağu 2017 #1,158 Yanlış anlama da bu soru biraz saçma geldiği için cvp vermeyeceğim.. En son ne zaman ülken için birşeyler yapmaya çalıştın ?
Yanlış anlama da bu soru biraz saçma geldiği için cvp vermeyeceğim.. En son ne zaman ülken için birşeyler yapmaya çalıştın ?
Fytch Kayıtlı Üye 11 Ağu 2017 #1,160 Uyku dışında ve ezan sesi duyduğum hariç her an dinlerim ben En son ne zaman saçmaladığını düşündün..
Uyku dışında ve ezan sesi duyduğum hariç her an dinlerim ben En son ne zaman saçmaladığını düşündün..