---> En Son Ne Zaman ? dün en ne zaman konsere gittin?
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 5 Nis 2016 #881 ---> En Son Ne Zaman ? dün en ne zaman konsere gittin?
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 5 Nis 2016 #882 ---> En Son Ne Zaman ? Uzun bir süre oldu En son ne zaman sinemaya gittin
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 5 Nis 2016 #883 ---> En Son Ne Zaman ? 1 hafta önce en son en zaman pijama giymiş bir tosba gördün? :d
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 5 Nis 2016 #884 ---> En Son Ne Zaman ? Aynada her gün görüyorum En son ne zaman uçan bir devekuşu gördün
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 5 Nis 2016 #885 ---> En Son Ne Zaman ? 15 yıl önce bi çizgi filmde görmüştüm :d en son ne zaman dedikodu yaptın?
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 5 Nis 2016 #886 ---> En Son Ne Zaman ? Dün En son ne zaman çizgifilm izledin
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 5 Nis 2016 #887 ---> En Son Ne Zaman ? hatırlamıyorum :d en son ne zaman bisiklete bindin?
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 5 Nis 2016 #888 ---> En Son Ne Zaman ? Geçen yıl En son ne zaman araba kullandın
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 5 Nis 2016 #889 ---> En Son Ne Zaman ? Geçen yaz. En son ne zaman hayal kırıklığına uğradın?
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 6 Nis 2016 #890 ---> En Son Ne Zaman ? oldu baya en son ne zaman bir kitabı yarıda bırakıp, okumaktan vazgeçip rafa kaldırdın?
---> En Son Ne Zaman ? oldu baya en son ne zaman bir kitabı yarıda bırakıp, okumaktan vazgeçip rafa kaldırdın?
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 6 Nis 2016 #891 ---> En Son Ne Zaman ? Geçen gün En son ne zaman kahve falı baktın
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 7 Nis 2016 #892 ---> En Son Ne Zaman ? Hiçbir zaman En son ne zaman çok mutlu oldun
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 7 Nis 2016 #893 ---> En Son Ne Zaman ? Dün En son ne zaman lunaparka gittin p
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 7 Nis 2016 #894 ---> En Son Ne Zaman ? Hatırlamıyorum bayağı oluyor En son ne zaman birine küstün ?
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 7 Nis 2016 #895 ---> En Son Ne Zaman ? Geçen ay En son ne zaman piknik yaptın
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 7 Nis 2016 #896 ---> En Son Ne Zaman ? geçtiğimiz pazar günü en son ne zaman sezen aksu dinledin?
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 7 Nis 2016 #897 ---> En Son Ne Zaman ? Dün gece En son ne zaman yemek yaptın
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 7 Nis 2016 #898 ---> En Son Ne Zaman ? dün en son ne zaman güneşin batışını izledin?
Alinda Bayan Üye 7 Nis 2016 #899 ---> En Son Ne Zaman ? Uzun zaman önceydi En son ne zaman biran önce akşam olsun istedin
Lilith Daughter of the Void Admin 7 Nis 2016 #900 ---> En Son Ne Zaman ? Dün. Her gün,gün ortasında bir defa isterim hiç mi hiç aksatmadan. Akşam olsun fakat sabah olmasın. En son ne zaman rakı sofrası kurdun? SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
---> En Son Ne Zaman ? Dün. Her gün,gün ortasında bir defa isterim hiç mi hiç aksatmadan. Akşam olsun fakat sabah olmasın. En son ne zaman rakı sofrası kurdun? SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi