---> En Son Ne Zaman ? iki yıl önceydi. en son ne zaman radyo dinledin?
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 13 Şub 2014 #341 ---> En Son Ne Zaman ? iki yıl önceydi. en son ne zaman radyo dinledin?
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 13 Şub 2014 #342 ---> En Son Ne Zaman ? 2 Haftadan FazLa ... En Son Ne Zaman Cumaya Gittin ?
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 13 Şub 2014 #343 ---> En Son Ne Zaman ? pas =) en son ne zaman pes oynadın ?
XPeke Kayıtlı Üye 13 Şub 2014 #344 ---> En Son Ne Zaman ? Dun aksam En son ne zaman yagmurda islandin
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 13 Şub 2014 #345 ---> En Son Ne Zaman ? birkaç gün önce en son ne zaman kola içtin?
XPeke Kayıtlı Üye 13 Şub 2014 #346 ---> En Son Ne Zaman ? Birkac saat once En son ne zaman dans ettin
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 13 Şub 2014 #347 ---> En Son Ne Zaman ? hatırlamıyorum en son ne zaman kitap okudun
kaff Kayıtlı Üye 13 Şub 2014 #348 ---> En Son Ne Zaman ? dün gece...(her gece yatmadan önce mutlaka) en son ne zaman kendini mutlu,umutlu ve keyifli hissettin?
---> En Son Ne Zaman ? dün gece...(her gece yatmadan önce mutlaka) en son ne zaman kendini mutlu,umutlu ve keyifli hissettin?
H HayaList Bayan Üye 13 Şub 2014 #349 ---> En Son Ne Zaman ? hatırlamıyorum. En son ne zaman terkedildin?
XPeke Kayıtlı Üye 13 Şub 2014 #350 ---> En Son Ne Zaman ? Hic. Hep ben terkettim En son ne zaman asik oldun
kaff Kayıtlı Üye 14 Şub 2014 #351 ---> En Son Ne Zaman ? aşka düşmemek için sıkı tutunuyorum hayata uzun zamandır.. en son ne zaman kahkahalarla güldün/hıçkıra hıçkıra ağladın?
---> En Son Ne Zaman ? aşka düşmemek için sıkı tutunuyorum hayata uzun zamandır.. en son ne zaman kahkahalarla güldün/hıçkıra hıçkıra ağladın?
H HayaList Bayan Üye 14 Şub 2014 #352 ---> En Son Ne Zaman ? iki tane ayrı soru sormuşsun ama :M en son bi ay önce ağlamıştım otobüste En son ne zaman dişini fırçaladın ?
---> En Son Ne Zaman ? iki tane ayrı soru sormuşsun ama :M en son bi ay önce ağlamıştım otobüste En son ne zaman dişini fırçaladın ?
Fth93 Kayıtlı Üye 14 Şub 2014 #353 ---> En Son Ne Zaman ? Dün gece. En son ne zaman birine vurdun? ( Bu aralar yogunuz cok bile kaldım. Size iyi eğlenceler)
---> En Son Ne Zaman ? Dün gece. En son ne zaman birine vurdun? ( Bu aralar yogunuz cok bile kaldım. Size iyi eğlenceler)
H HayaList Bayan Üye 14 Şub 2014 #354 ---> En Son Ne Zaman ? Alemsin Kimseye vurmadım. En son ne zaman içki içtin
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 14 Şub 2014 #355 ---> En Son Ne Zaman ? yılbaşı akşamı en son ne zaman hamsi yedin
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 14 Şub 2014 #356 ---> En Son Ne Zaman ? Oldu epey bilmem En son ne zaman annenin elini öptün ?
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 14 Şub 2014 #357 ---> En Son Ne Zaman ? hatırlamıyorum :234: en son ne zaman doktora gittin
H HayaList Bayan Üye 15 Şub 2014 #358 ---> En Son Ne Zaman ? iki hafta önce en son ne zaman denize gittin