---> En Son Ne Yaptın? aşkımı özledim
NiL_GüN Bayan Üye 31 Ara 2009 #284 ---> En Son Ne Yaptın? sevgilinizin ayaklarini yikarmisiniz- bu konuya yorum yazdım sevgiliminde yazmasını istedim xD
---> En Son Ne Yaptın? sevgilinizin ayaklarini yikarmisiniz- bu konuya yorum yazdım sevgiliminde yazmasını istedim xD
criminal bylgy Kayıtlı Üye 4 Ocak 2010 #290 ---> En Son Ne Yaptın? ets ile ilgili yarın anlatacağım bölüme baktım...
NiL_GüN Bayan Üye 5 Ocak 2010 #293 ---> En Son Ne Yaptın? anaToL!aFiRenin açtığı konuya güldüm bizimkiler bi uyanırsa yanarım gibi
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 5 Ocak 2010 #296 ---> En Son Ne Yaptın? sIK sIK bAŞIM agRIRdA haFTANIN 4 - 5 günÜ yani kesİN AGRIR =) alIŞkıNım aGRı kesicide GEçiRmiYODa içiom İŞte ÖLEsİne düşünüP sordUĞuN için tŞK ederİm nİLGün niLgünE tŞk ettİm =)
---> En Son Ne Yaptın? sIK sIK bAŞIM agRIRdA haFTANIN 4 - 5 günÜ yani kesİN AGRIR =) alIŞkıNım aGRı kesicide GEçiRmiYODa içiom İŞte ÖLEsİne düşünüP sordUĞuN için tŞK ederİm nİLGün niLgünE tŞk ettİm =)
NiL_GüN Bayan Üye 5 Ocak 2010 #297 ---> En Son Ne Yaptın? Çok ilaç almak iyi değil ama bi dr görün bence Geçmiş olsun Bektaşa Rica Ettim
---> En Son Ne Yaptın? Çok ilaç almak iyi değil ama bi dr görün bence Geçmiş olsun Bektaşa Rica Ettim
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 5 Ocak 2010 #298 ---> En Son Ne Yaptın? sinÜzİT vaR =) O yüzdEN aGRıO başım yine TŞK ederİM düşüNdÜĞün İÇin nİLgün nİLGünE yİNe tŞK ettİM
---> En Son Ne Yaptın? sinÜzİT vaR =) O yüzdEN aGRıO başım yine TŞK ederİM düşüNdÜĞün İÇin nİLgün nİLGünE yİNe tŞK ettİM
NiL_GüN Bayan Üye 5 Ocak 2010 #299 ---> En Son Ne Yaptın? Üzüldüm yaa Allah yardımcın olsun üşütmekten koru kendini Bektaşa cvp yazdım
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 5 Ocak 2010 #300 ---> En Son Ne Yaptın? bEn hEP üşütükÜM p xD güLümsedİm yine kahrETsİn