---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? Mustafa aradı
LoKuMuM<3 Bayan Üye 19 Haz 2009 #162 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? semihi aradım... semih aradı
iReM^^ Banned 21 Haz 2009 #163 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? benı en son annem aradı ben en son babamı aradım .
^shékér kıs^ Bayan Üye 21 Haz 2009 #164 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? kimseyi aramadım kuzenim aradı
LoKuMuM<3 Bayan Üye 21 Haz 2009 #165 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? bi adam aradı.. babamı aradım
^shékér kıs^ Bayan Üye 21 Haz 2009 #166 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? yanlış numaraı aradım arkadaşım aradı
İnci 1907 Prenses 26 Haz 2009 #167 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? en son direniş'm aradı en son melih uyuscuqunu aradım
---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? en son direniş'm aradı en son melih uyuscuqunu aradım
pQLémìCk Banned 26 Haz 2009 #168 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? Ablam ßeni aradı... ßende Yusuf'diye ßi arkadaşı aradım
---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? Ablam ßeni aradı... ßende Yusuf'diye ßi arkadaşı aradım
meRve^^ Bayan Üye 26 Haz 2009 #169 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? Faruk kankam aradı Cereni aradm
KaRaNLıK2 Bayan Üye 26 Haz 2009 #170 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? Kimseyi aramadım pintiliğimden Najlı aradı :8:
blackkont2 Kayıtlı Üye 26 Haz 2009 #171 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? pinti olmayalım turkcellden avea aradım72 kontor gitti aradığım da arkadaşım sevgilim olsa acımıcam
---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? pinti olmayalım turkcellden avea aradım72 kontor gitti aradığım da arkadaşım sevgilim olsa acımıcam
KaRaNLıK2 Bayan Üye 26 Haz 2009 #172 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? Yok be ne pintiliği kontör mü var da arıcam ya Bi numara aradı açmadım :8:
---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? Yok be ne pintiliği kontör mü var da arıcam ya Bi numara aradı açmadım :8:
endLesS Webmaster 26 Haz 2009 #173 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? NazLım'ı aradım Incı Aradı
İnci 1907 Prenses 26 Haz 2009 #174 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? en son nazlım aradı bende melihi aradım
LoKuMuM<3 Bayan Üye 26 Haz 2009 #175 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? nazlımm aradı cansumu aradım tabi tl. kapalı
SeydaK Bayan Üye 26 Haz 2009 #176 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? en son kendimi aramışım hahaha beni de selocanım aramış
---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? en son kendimi aramışım hahaha beni de selocanım aramış
basket1907 Bayan Üye 26 Haz 2009 #177 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? cnm arkm mstfm aradı bnde onu ardm xD
KaRaNLıK2 Bayan Üye 26 Haz 2009 #178 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? LoqKuMuM<3' Alıntı: nazlımm aradı cansumu aradım tabi tl. kapalı Genişletmek için tıkla ... Hiçbiri yok
---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? LoqKuMuM<3' Alıntı: nazlımm aradı cansumu aradım tabi tl. kapalı Genişletmek için tıkla ... Hiçbiri yok
LoKuMuM<3 Bayan Üye 4 Tem 2009 #179 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? KaRaNLıK' Alıntı: Hiçbiri yok Genişletmek için tıkla ... anlamadım
---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? KaRaNLıK' Alıntı: Hiçbiri yok Genişletmek için tıkla ... anlamadım
LoKuMuM<3 Bayan Üye 4 Tem 2009 #180 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? nazlım sonrada incim aradı.. babamı aradımm