---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? BuKet Aradı ßenDe Cinem SoLonunu aradım
MersinLiy Kayıtlı Üye 21 Mar 2010 #381 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? BuKet Aradı ßenDe Cinem SoLonunu aradım
N ` nazLı .. Bayan Üye 22 Mar 2010 #382 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? annemi aradım annem aradı
LoKuMuM<3 Bayan Üye 25 Mar 2010 #383 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? ablamı aradım kimse aramadı
AySe^^ Bayan Üye 25 Mar 2010 #384 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? Annem aradı. Kimseyi aramadm.
A$Koliq ^^ Bayan Üye 25 Mar 2010 #385 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? Mine Aradı. Kimseyi Aramadım.
B By SerhaT Kayıtlı Üye 25 Mar 2010 #386 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? Muhammed aradı. Muhammed'i aradım.
MersinLiy Kayıtlı Üye 26 Mar 2010 #387 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? rabiş aradı kimseyi aramadım
LoKuMuM<3 Bayan Üye 10 Nis 2010 #388 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? Muhammed ve Hasret birlikte aradı. Ablamı aradım
sıpsévdyy Banned 10 Nis 2010 #389 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? annem araDı sißLmi aradm xD
LoKuMuM<3 Bayan Üye 11 Nis 2010 #390 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? incimmm aradı 2 defa nazlı hanımı aradmxD
G Gülümse. Bayan Üye 11 Nis 2010 #391 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? Aman Büşra bir günde beni ararsın. Melis aradı. Kimseyi aramadım.
---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? Aman Büşra bir günde beni ararsın. Melis aradı. Kimseyi aramadım.
LoKuMuM<3 Bayan Üye 11 Nis 2010 #392 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? kızım turkcelle ararımxD incimm aradı. nazlımı aradım
---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? kızım turkcelle ararımxD incimm aradı. nazlımı aradım
N ` nazLı .. Bayan Üye 11 Nis 2010 #393 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? İncim ve Büşram aradı kimseyi aramadım .d
İnci 1907 Prenses 10 May 2010 #394 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? babam aradı kayıt için okula git die pufff kimseyi aramadım
---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? babam aradı kayıt için okula git die pufff kimseyi aramadım
N ` nazLı .. Bayan Üye 10 May 2010 #395 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? melihi aradım gizli numara aradı
nones Bayan Üye 10 May 2010 #396 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? kimse aramadı beni kimseyi aramadım
G Gülümse. Bayan Üye 10 May 2010 #397 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? Annem aradı. Kimseyi aramadım.
N ` nazLı .. Bayan Üye 10 May 2010 #398 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? MeLih ve annesi aradı :R kimseyi aramadım :R
endLesS Webmaster 10 May 2010 #399 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? ` nazLı ..' Alıntı: MeLih ve annesi aradı :R Genişletmek için tıkla ... ` nazLı ..' Alıntı: kimseyi aramadım :R Genişletmek için tıkla ... :R Devamının geLmesi diLeğiyLe :R NazLıyı Aradık AnnemLe :R Kimse Aramadı :R
---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? ` nazLı ..' Alıntı: MeLih ve annesi aradı :R Genişletmek için tıkla ... ` nazLı ..' Alıntı: kimseyi aramadım :R Genişletmek için tıkla ... :R Devamının geLmesi diLeğiyLe :R NazLıyı Aradık AnnemLe :R Kimse Aramadı :R
Deathalone Banned 10 May 2010 #400 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? kuzenm aradı dogum günümü kutldı ben de arkdsı aradım
---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? kuzenm aradı dogum günümü kutldı ben de arkdsı aradım