---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? dersane hocam aradı dersane hocamı aradımxDxD
LoKuMuM<3 Bayan Üye 8 Ocak 2010 #321 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? dersane hocam aradı dersane hocamı aradımxDxD
@Elmakurdu@ Bayan Üye 11 Ocak 2010 #322 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? En son aradigim:Caner Beni arayan:Gizli numara =)
N ` nazLı .. Bayan Üye 11 Ocak 2010 #323 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? az önce özge aradı kimseyi aramadım
endLesS Webmaster 11 Ocak 2010 #324 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? SeLcanı aradım SeLcan aradı xD
O ozan59 Banned 11 Ocak 2010 #325 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? en son patron aradı ben de babamı aradım en son
LoKuMuM<3 Bayan Üye 19 Ocak 2010 #326 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? kimseyi aramadım himes aradıxD
N ` nazLı .. Bayan Üye 19 Ocak 2010 #327 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? yine özgem aradı yine kmseyi aramadım .d
^shékér kıs^ Bayan Üye 19 Ocak 2010 #329 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? BüşM lokumum
Kensei Kayıtlı Üye 19 Ocak 2010 #330 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? Arayan : Okan Aranan : IrmakSu
^shékér kıs^ Bayan Üye 26 Ocak 2010 #331 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? nazlı aradı xD aramadı aslında çaldırdı çünkü kontrü yok xD
---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? nazlı aradı xD aramadı aslında çaldırdı çünkü kontrü yok xD
N ` nazLı .. Bayan Üye 26 Ocak 2010 #332 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? hadi ordan kızaamm xD Telsime yedirecek kontörüm yok benim :11:
---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? hadi ordan kızaamm xD Telsime yedirecek kontörüm yok benim :11:
^shékér kıs^ Bayan Üye 26 Ocak 2010 #334 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? ` nazLı ..' Alıntı: hadi ordan kızaamm xD Telsime yedirecek kontörüm yok benim :11: Genişletmek için tıkla ... sen kendini kandır yavrum xD yok işte kontürün kabul et hahaha neyse sohbet olmasın hahaha
---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? ` nazLı ..' Alıntı: hadi ordan kızaamm xD Telsime yedirecek kontörüm yok benim :11: Genişletmek için tıkla ... sen kendini kandır yavrum xD yok işte kontürün kabul et hahaha neyse sohbet olmasın hahaha
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 27 Ocak 2010 #335 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? beni kimse aramaz cimriler incimi aradım okadar
ЯéaLové Bayan Üye 27 Ocak 2010 #336 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? abim aradı ben kimseyi aramadım
İnci 1907 Prenses 28 Ocak 2010 #337 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? aşkım aradı kimseyi aramadım knt yok :8:
endLesS Webmaster 29 Ocak 2010 #338 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? İnci Aradı Abimi aradım .
Buğra1 Kayıtlı Üye 1 Şub 2010 #339 ---> En soN `kimi aRaDınız / sizi kim aRaDı` ?? Aşkım'ı aradım Halam aradı