En Son Hangi Kitabı Okudun ?

---> Cevap: ---> En Son Hangi Kitabı Okudun ?

kitabi nasil buldun, önerebilirmisin

Kitap bir devam kitabı sen de biliyosundur mutlaka. Fi , Çi , Pi serisinin 2. kitabı. Güzel ve akıcı bir kitap. Duygusallığa fazlaca yer yok,tıpkı serinin diğer kitaplarında olduğu gibi.İlk kitap olan Fi'den oldukça uzun bir süre sonra okudum,hemen öncesinde de Orhan Pamuk'tan Benim Adım Kırmızı'yı okumuştum.O yüzden olsa gerek kitap bana çok hafif geldi. Tavsiye edermisin dersen Fi'yi okumuşsan okumanı öneririm.Şu an 3. kitap olan Pi'yi okuyorum. Güzel bir seri olduğunu düşünüyorum.

0000000640430-1.jpg

Cevap: ---> Cevap: ---> En Son Hangi Kitabı Okudun ?

Kitap bir devam kitabı sen de biliyosundur mutlaka. Fi , Çi , Pi serisinin 2. kitabı. Güzel ve akıcı bir kitap. Duygusallığa fazlaca yer yok,tıpkı serinin diğer kitaplarında olduğu gibi.İlk kitap olan Fi'den oldukça uzun bir süre sonra okudum,hemen öncesinde de Orhan Pamuk'tan Benim Adım Kırmızı'yı okumuştum.O yüzden olsa gerek kitap bana çok hafif geldi. Tavsiye edermisin dersen Fi'yi okumuşsan okumanı öneririm.Şu an 3. kitap olan Pi'yi okuyorum. Güzel bir seri olduğunu düşünüyorum.

tesekkür ederim cevabin icin :)

---> En Son Hangi Kitabı Okudun ?

f20ee2cd2a306ecc915f0d63060b0bbe.jpg

Olasılıksız ve Empati 'nin ardından Oz ' u denedim , ama olmamış , çok fazla zorlama yazılmış. Zaten önsözü okurken tahmin etmiştim. Ben de zorlama okudum fakat 110 sayfadan sonra tıkandı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri