---> En Son Attığınız Mesaj ? 14-16-18-20-22-24. Sokaklar Sende
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 21 Eyl 2012 #922 ---> En Son Attığınız Mesaj ? askım emıneden yazıyorum sms yok kontur byok evdeyım ben kahvaltı yapıcam gırerım askım tamam benm telden aysenın kubıye yazdıgı mesaj
---> En Son Attığınız Mesaj ? askım emıneden yazıyorum sms yok kontur byok evdeyım ben kahvaltı yapıcam gırerım askım tamam benm telden aysenın kubıye yazdıgı mesaj
Lilith Daughter of the Void Admin 17 Kas 2012 #926 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Belki senden daha önemlidir benim için? Düşündün mü hiç bunu.
G gizliozne Bayan Üye 3 Ocak 2013 #929 ---> En Son Attığınız Mesaj ? daha orjinal şeyler üret lütfen .d formundan düştün diş fırçam .d
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 3 Ocak 2013 #930 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Vadi mi? Kendin izle bana karışma.
G gizliozne Bayan Üye 3 Ocak 2013 #931 ---> En Son Attığınız Mesaj ? daha fazla rezil edemem kendimi hafız , hayırlısı ya .
'-DamLa Bayan Üye 26 Ocak 2013 #938 ---> En Son Attığınız Mesaj ? yarın olmaz yarın izmite gideceğim neyse bugun olsun
M Mastor Kayıtlı Üye 30 Ocak 2013 #940 ---> En Son Attığınız Mesaj ? -Vefa sadece istanbul'da bir semt adıdır. Genişletmek için tıkla ... Hayır. Vefaspor Vefa Lisesi Vefa Bozacısı ... Sayarım daha... Öğren bunları...
---> En Son Attığınız Mesaj ? -Vefa sadece istanbul'da bir semt adıdır. Genişletmek için tıkla ... Hayır. Vefaspor Vefa Lisesi Vefa Bozacısı ... Sayarım daha... Öğren bunları...